• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal yalıtım (izolasyon)lütfen konuya bir bakın

azelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
63
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar,son zamanlar çok önemli olan bir sorunumu yazacağım.Duygusal yalıtım bilmiyorum daha önce duydunuz mu?kişinin yaşadıgı etkilendiği büyük bir olay karşısında o olayın duygusal taraflarını tamamen bastırma mantığıyla hareket etmedir.Problem benim erkek arkadaşımla ilgili ne zaman büyük bir sorun ve ya ayrılma noktasına gelsek bu durumdan onu kaç kez ben toparladım benim le ilgili bir sorundu ve yine ben çözebilmiştim.ama en sonuncuda ayrıldık maalesef,ayrılırken bana nasıl davrandığını bir görseniz neler demezdiniz.ama halini çok iyi anlıyorum,kendini bütün duygulara oyle bir kapamış ki sinirlenme kızma aglama duygulanma sıfır.15-20 gündür böyleydi en son,içim çıktı aglamaktan boş bakıyor hala.tamamen hissizlik hali.Kızlar yok mu etrafınızda bunu yaşayan bir yakınınız yada kendiniz bilemiyorum mne kadar sürer bu durum,bu durumdan kurtulma yeniden duygularını hissedebilme yolu nedir Allah rızası için var mıdır bildiğiniz bir şeyler? işin içinden çıkamadım bir türlü haftalardır benim de psikolojim bozuk noolur yardım edin.

Benim eski sevdiğim de böyleydi..Şimdi hala öyle..

Back