duygusal ve fiziksel şiddet görüyorum

Evliliğin tuzu biberi olmazsa olmaz.
Köşe yastıkları çeyiz diye verilir çok rahattır başınızı koyun yan gelin yatın :KK53::KK53::KK71:

elleri kurusun pis herif boğaza yumruk atmak nedir ya hasta bu adam yarın bi gün elinde kalırsınız benim her zaman dediğim tek şey var gizliden üç beş birikimini yap sonra ayrıl bu adamdan kendine yeni bir hayat kur yapamıyorsan gücüm yok diyorsan da bir kere getir o polisleri kapınıza azıcık gözünü korkut..Allah yardımcın olsun.

farkındayım herseyin. ama yuvamı kurtarmaya çabaliyorum birakip gtmek o kadar kolay ki. ama sonuna kadar denemek istiyorum. Belki duzelir duzene girer aam olur diye.

elleri kurusun pis herif boğaza yumruk atmak nedir ya hasta bu adam yarın bi gün elinde kalırsınız benim her zaman dediğim tek şey var gizliden üç beş birikimini yap sonra ayrıl bu adamdan kendine yeni bir hayat kur yapamıyorsan gücüm yok diyorsan da bir kere getir o polisleri kapınıza azıcık gözünü korkut..Allah yardımcın olsun.

şuan ayni evde 2 yabanci gbiyiz. burnu iyice sürtsün bakalm ben ona bsey sylemeden ne kaar snra yanima gelicek. zaten kenarda param var gücümde var. ama ya sabir dyrum bakalm neler olucak.:KK43:

esimle aram duzeldi ozur diledi agladi.bu arada esimi hic aglarken grmemistim cok kati kalpli sanirdim şok oldum.niye byle bsey yaptm blmyrum bdaha olmycak dedi. bende affettm napyim sevgi ask bdaha bulunmaz. umarim ayni seyler tekrarlanmaz. hata bendeymis herseferinde yanina gderdm sucsuz oldugum halde ozur dlerdim bu sefer gtmeyince korktu gozumde bttgni anladi sanyrum. yazan herkese cok tesekkr ederim arkadaslar. umarim hersey gnlunuzce olur. :KK50:

Okuduğumdan tek aklımda kalan
eşinizin fabrika aldığı
neden böyle şeyleri belirtme gereği duyuyorsunuz anlamıyorum
parayla saadet getirmiyor mesajı mı veriyorsunuz

Okuduğumdan tek aklımda kalan
eşinizin fabrika aldığı
neden böyle şeyleri belirtme gereği duyuyorsunuz anlamıyorum
parayla saadet getirmiyor mesajı mı veriyorsunuz

ne kadar sacma bi soru... sdce buraya neden geldigimiz hakkina bilgi vermek icin syledim.sacma saban kelimelere takilmayin derim ben.

arkadaslar dün eşimle tartistik. biz istanbulda oturuyorduk ve düzceden fabrika aldi eşim buraya geldi istanbulla düzce arasi mekik dokuyorum 21 yasindaym 1 kızim var 15 aylik. eşimde 29 yasinda. ailem herseyim istanbulda. ve ben düzceye alisamyorum. ne yapacagimida blmiyorum. sıkılıyorum butun gun evdeyim bide üstüne aksamlari kösé yastıgı gbi yatan bi kocam var. azck ilgi istyrum sdce bi sohbet bi muhabbet. eşim eş gbi degil babam gbi davraniyo herseyime kiziyo herseyime bi elestiri. artk yıldım. dün gecede tartistik. bunlari soylemekten utanyrum ama sıkıldgmi ve braz daha güler yüzlü olamycagni sordum cocuklada hic ilgilenmiyor. dedimki bde gel byle ilgisiz bi adama 2. bi cocuk yap nasil cesaret edesin dedim kendi kendime. snra oda spiral taktir da kurtul cocuk olmasin bdaha dedi bunu her seferinde sylyo ve snirlerim bozuluyo artk snir sahibi oldum. beni kışkrtcak bi kaç kelime daha syledi ve aşagiladi bende kalktim sen ne dyosun ya dedim omzuna dokundum napiyosun der gbi. daha ben ole yapmamisimda yumruguyla bogazima vurdu yere düstüm. nefes problemim var zaten nefes alamadm oda aman öldün hemen dye dalga gecti snra kiyamet koptu zaten. birilerine anlatmaya ihtyacim vardi burayi sectim bana yardimci olun nasil davranmaliyim ne yapmaliyim hep aşagilaniyorum buraya bu kadarini yazabildim bana yardimci olan herkese smdiden cok tesekkr ederim.

uzun uzun yazdim okuyandan cevap verip yardimci olandan smdiden Allah razi olsunn. çok mutsuzum.:KK61:
Allah yardimcin olsun ama birde şöyle düşün... Ayni anlattiklarin bende de vardı ama birde ben yurt dışı gibi yasanacak yer bile olmayan etrafın herseyi ama herseyi tuhaf bir memleketteydim. Hayatımda hic gitmedigim gitmek istemeyecegim yetistigim topraklara,kültüre, zihniyete, uzakmi uzak. Hem ne uzak.....
Beni boğan kafami taşlara vurduran bir memleket.... Bir de evin icinde ayni bahsettiginiz herşeye kızan sabaha kadar net basinda aksama kadar uyuyan biriyle .... Sizin en azindan yine bildiginiz cemiyet... İnanın sukretmeye değer bir sebep....

Nefes borusumu??
Tikir tikir okurken bu cumleyi gordum hemen bugazima sarildim soktan.
Nefes alamayan bi insan olur haberi varmi bu adamin bundan??
O kdrda ferli vurmus yere dustum demenize bakarsak.
Offf nefesim kesildi benim.
Bide ardindan soyledigi cumleler..

Ayril, nolur ayril.

bende aynı dertten muzdaribim bi kızım var benimkide öfke kontrolü sıfır sık olamamakla birlikte arada oluyo biraz mesafe koy araya ( gerçi ben fazla koydum sanırım şimdi hiç iyi davranamıyorum ) ben hiç dışarı çıkmayan hiç arkadaşı olmayan biriyim bide onun umursamazlığı ve odun hareketleri hiçbir özel günümüzü bile hatırlamaz alışverişe çıkamayız kavga çıkartır dışarıyada aynı şekilde cimriliğinden neyse canım velhasıl kelam benim çevremdeki bayanlarda aynı hiç tokat yemedim diyen yalan söyler... ben konuşmam hödükleştiğinde ve sonrasında 1 hafta hatta daha fazla yemek yapmam evde hiçbişeye dokunmam yatağını bile düzeltmem yatağı ayırırım eninde sonunda burnu sürtüyo özür vs benim için önemi yok tabi özür dilemesinin falan ama boşanmada tabiki çevrede iyi erkek yok zaten ben çokda araştırırım herkesin hayatını en iyi görünen bile neler yapıyo ben hiç 3-5 yıldan sonra ilgi gösterip evlendiğindeki gibi olan adam görmedim boşandıktan sonra emin ol herşey daha kötü olur sen bakma boşan şiddete karşı çık diyene vs onu kendi taktiklerinle yola getirmeye çalış biraz ağırdan sat kendini saygı duysun sana el şakalarına girme mümkün olduğu kadar odun bi tipse sonunu b... çevirir boşandıktan sonra anne baba evinde hiç olmaz emin ol hiçbişey bekarlıktaki gibi olmaz ve bebeğinide babasız büyütme daha çok gençsin yerli yersiz değilde yeri ve zamanı gelince kesin haklı olduğunda sadece söyle bağırarak değil ama.... o sana bağırırsa veya hakaret ederse terbiyeni takın ben seninle o şekildemi konuşuyorum de böyle böyle birazyola geliyolar bekara karı boşaması kolay gelir emin ol ayrılınca daha yaşın çok genç anne baba evinde olmaz evlenmesen olmaz ki evlenirsen kesinlikle başına kakılır eninde sonunda ayrıca bebeğin iyi kötü kendi babası başka bizimki çok düşkün babaya mesela....temkinli davran ablacım sen böyle hareketler yaptığında bir özürde konuşuyosan vs daha pasife alır ve istikrarlı ol herzaman onu bırakabileceğin izlenimi ver..Allah ikimizede sabır versin nediyim....

beni yargilamayin evet seviyo. bende seviyorum ama ikimizde asi olunca olmuyo iste. ben cozum aryorum bi cozumunuz varsa dinlyrum

işte herkes ayrıl et der sonunu hiç düşünen olmaz biz mazoşist değiliz ama sonunuda düşünmek gerek bişey yaparken ben seni anlıyorum canım dediğim gibi tozpembe bakma seviyorum seviyo diye mesafeni koy sen ona laçkalaşmazsan oda sana mesafeli davranmak zorunda kalır ama kesinlikle iyi birtepki göster derim.....

bende aynı dertten muzdaribim bi kızım var benimkide öfke kontrolü sıfır sık olamamakla birlikte arada oluyo biraz mesafe koy araya ( gerçi ben fazla koydum sanırım şimdi hiç iyi davranamıyorum ) ben hiç dışarı çıkmayan hiç arkadaşı olmayan biriyim bide onun umursamazlığı ve odun hareketleri hiçbir özel günümüzü bile hatırlamaz alışverişe çıkamayız kavga çıkartır dışarıyada aynı şekilde cimriliğinden neyse canım velhasıl kelam benim çevremdeki bayanlarda aynı hiç tokat yemedim diyen yalan söyler... ben konuşmam hödükleştiğinde ve sonrasında 1 hafta hatta daha fazla yemek yapmam evde hiçbişeye dokunmam yatağını bile düzeltmem yatağı ayırırım eninde sonunda burnu sürtüyo özür vs benim için önemi yok tabi özür dilemesinin falan ama boşanmada tabiki çevrede iyi erkek yok zaten ben çokda araştırırım herkesin hayatını en iyi görünen bile neler yapıyo ben hiç 3-5 yıldan sonra ilgi gösterip evlendiğindeki gibi olan adam görmedim boşandıktan sonra emin ol herşey daha kötü olur sen bakma boşan şiddete karşı çık diyene vs onu kendi taktiklerinle yola getirmeye çalış biraz ağırdan sat kendini saygı duysun sana el şakalarına girme mümkün olduğu kadar odun bi tipse sonunu b... çevirir boşandıktan sonra anne baba evinde hiç olmaz emin ol hiçbişey bekarlıktaki gibi olmaz ve bebeğinide babasız büyütme daha çok gençsin yerli yersiz değilde yeri ve zamanı gelince kesin haklı olduğunda sadece söyle bağırarak değil ama.... o sana bağırırsa veya hakaret ederse terbiyeni takın ben seninle o şekildemi konuşuyorum de böyle böyle birazyola geliyolar bekara karı boşaması kolay gelir emin ol ayrılınca daha yaşın çok genç anne baba evinde olmaz evlenmesen olmaz ki evlenirsen kesinlikle başına kakılır eninde sonunda ayrıca bebeğin iyi kötü kendi babası başka bizimki çok düşkün babaya mesela....temkinli davran ablacım sen böyle hareketler yaptığında bir özürde konuşuyosan vs daha pasife alır ve istikrarlı ol herzaman onu bırakabileceğin izlenimi ver..Allah ikimizede sabır versin nediyim....
amin ablacim. iste byle mesajlar gelsin dye yazdim buraya akil verici yapici. bazilari yok fabrikayi mi sylysun syle deseydin byle desenydin begenmeyen yazmasin buraya sözüm kime o kendini anladi . oyle yapyrum zaten. knustuk 5 6 saat durmadan cozum aradik. ve is younlugum var kafam karisik o yuzden birbirimize anlayisli olalim belki seni bosladm braz haklisin. dedi ve olayi cozduk . ben mesafe koyamyrum ablacim iste hemen trip kasıyo. en azindan suan herseyi unutmus gbi yapyrum 1 2 gundur cok ii oda kendini toparladi bende sabredyrum bazi seylere susuyorum. aynen boşan dyenleride anlyrum yargilamaya hakkim yok belkide onlar olsa oyle yapardi ama ben baba evine dnmek istemyrum. hic bsey eskisi gbi olmaz bununda farkindaym. ama su andan itibaren ikimizde kendimizi sorguladik hataları knustuk ve cozduk insallah. herkes zor zamanlar gecirmistir muhakkak. allah sizede sabir versin insallah sizinde eşiniz bir an once degerinizi anlar.

amin ablacim. iste byle mesajlar gelsin dye yazdim buraya akil verici yapici. bazilari yok fabrikayi mi sylysun syle deseydin byle desenydin begenmeyen yazmasin buraya sözüm kime o kendini anladi . oyle yapyrum zaten. knustuk 5 6 saat durmadan cozum aradik. ve is younlugum var kafam karisik o yuzden birbirimize anlayisli olalim belki seni bosladm braz haklisin. dedi ve olayi cozduk . ben mesafe koyamyrum ablacim iste hemen trip kasıyo. en azindan suan herseyi unutmus gbi yapyrum 1 2 gundur cok ii oda kendini toparladi bende sabredyrum bazi seylere susuyorum. aynen boşan dyenleride anlyrum yargilamaya hakkim yok belkide onlar olsa oyle yapardi ama ben baba evine dnmek istemyrum. hic bsey eskisi gbi olmaz bununda farkindaym. ama su andan itibaren ikimizde kendimizi sorguladik hataları knustuk ve cozduk insallah. herkes zor zamanlar gecirmistir muhakkak. allah sizede sabir versin insallah sizinde eşiniz bir an once degerinizi anlar.
Canim Allah kararini hayrli etsin zaten kararini vermesen de olayin bütün ayrntilarini bilmeden burdan ayril ya da kal yönünde bi yorum ypmak yanlış olur kanısındayım. Sana nacizane tavsiyem hayatnn merkezine maneviyati snra kendini oturtman.kendini tanıman aile evlilik anne baba ilgili kitaplar oku cok eglnceli oluyo ve ise yario inan. Dua et.kkendine vakit ayir.ilgini kndine kaydrrsan biraz da olsa kendini mutlu hssdeceksin zaten mutlu edeceksin.mmutluluğu içinde ara eger beklenti icinde olmazsan hayal kırıklığın az oolur.hatta isim vereyim sema marasli adli yazarin evlilikle ilgili bütün kitplarini okudum okurken eglndim düşündüm sorguladim.esin ise gdnce isleri btrnce hoslandgn bi sey yap bi cay demle bi khve yap ya da kokulu mum yak ne bileyim mutlu olacagin bi sey yap.ins esin nasuh tovbe etmistir uzlmezsin.sen annesin zaten guclusundur daha da güçlü ol ama once kendini tani ic dünyanı kesfet

X