- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
ailenin muhafazakar olmasiyla ilgisi yok arkadasim. Ailenin huyu suyuyla ilgisi olur. Gelenekleriyle ilgisi olur. Akli basinda bir muhafazakar ailen varsa zaten bosanmanin da helal oldugunu bildikleri icin sahip cikmalari gerekir. Daha paragrafin sonunu okumadan alintiladim sen daha karar verememissin. M7htemelen hala seviyorsun diyecektim ki nitekim paragrafin sonu da oyle gelmis.ailevi durumum muhafazakar kesim boşanmayi desteklemezler tabki. birde cocugumu alir kaçirir benden ben asla vermem ama seni takmam alirim cocugu sanada gstermem dyo. aslina bakilirsa bende garip bi sekilde seviyorum onu. off
arkadaslar dün eşimle tartistik. biz istanbulda oturuyorduk ve düzceden fabrika aldi eşim buraya geldi istanbulla düzce arasi mekik dokuyorum 21 yasindaym 1 kızim var 15 aylik. eşimde 29 yasinda. ailem herseyim istanbulda. ve ben düzceye alisamyorum. ne yapacagimida blmiyorum. sıkılıyorum butun gun evdeyim bide üstüne aksamlari kösé yastıgı gbi yatan bi kocam var. azck ilgi istyrum sdce bi sohbet bi muhabbet. eşim eş gbi degil babam gbi davraniyo herseyime kiziyo herseyime bi elestiri. artk yıldım. dün gecede tartistik. bunlari soylemekten utanyrum ama sıkıldgmi ve braz daha güler yüzlü olamycagni sordum cocuklada hic ilgilenmiyor. dedimki bde gel byle ilgisiz bi adama 2. bi cocuk yap nasil cesaret edesin dedim kendi kendime. snra oda spiral taktir da kurtul cocuk olmasin bdaha dedi bunu her seferinde sylyo ve snirlerim bozuluyo artk snir sahibi oldum. beni kışkrtcak bi kaç kelime daha syledi ve aşagiladi bende kalktim sen ne dyosun ya dedim omzuna dokundum napiyosun der gbi. daha ben ole yapmamisimda yumruguyla bogazima vurdu yere düstüm. nefes problemim var zaten nefes alamadm oda aman öldün hemen dye dalga gecti snra kiyamet koptu zaten. birilerine anlatmaya ihtyacim vardi burayi sectim bana yardimci olun nasil davranmaliyim ne yapmaliyim hep aşagilaniyorum buraya bu kadarini yazabildim bana yardimci olan herkese smdiden cok tesekkr ederim.
uzun uzun yazdim okuyandan cevap verip yardimci olandan smdiden Allah razi olsunn. çok mutsuzum.
Alınmayın ama fiziksel şiddetin öncesinde olan olaylarda sizi de hatalı buldum. Çok genç yaşta evlenip çocuk sahibi olmuşsunuz, eşiniz kendi işini yapıyor sanırım, hem de yeni bir düzen oturtmaya çalışıyor. Ona destek olmanız lazımdı. Hayır neden konuyu 2. çocuğa getirdiniz? Kızınız biraz büyüsün sende eşine yardım et, onunla çalış destek ol. Yani evlendikten sonra çocuk doğuracağız, kocamızda akşam gelecek bizimle ilgilenecek, ekmek elden su gölden... Böyle bir dünya nerede Allah aşkına...
Şimdi adam sana ben ilgisizim ama bana 2. çocuk doğur dememiş ki 2. çocuk olayını neden söyledin anlamadım.
Şiddet apayrı bir konu.
Bir defa alışırsa devamı gelir.
Ailenle paylaşmalısın.
bende 21 yasindayim 3 senedir evliyim 1 kizim var 7 aylik..ilk sene cehennemdi benim icin .. ama ben artik dayanamayip oturup konustum onunda stres sikintisi vardi benimde ve soz verdik birbirimize
.. yipranacagimiza birbirimize destek olmaya karar verdik .. ve bu arada gercekten cok caba sarfettik ve yatak odami biraz renklendirdim.. gercekten ise yaradi ve duzelisimizi gorunce hamile kalmaya karar verdim su anda sikintimiz yok mu? tabiki var.. ama esim destekcimdir her zaman umarim biraz yardimci olabilmisimdir arkadasim.. hemen bosanma ilk once savas yuvan icin.. ( bu arada ilk sene bende siddet gordum ama soz verdikten sonra duzeldi)
Buna rağmen hala onun yanındaysanız bize laf düşmez zaten.arkadaslar dün eşimle tartistik. biz istanbulda oturuyorduk ve düzceden fabrika aldi eşim buraya geldi istanbulla düzce arasi mekik dokuyorum 21 yasindaym 1 kızim var 15 aylik. eşimde 29 yasinda. ailem herseyim istanbulda. ve ben düzceye alisamyorum. ne yapacagimida blmiyorum. sıkılıyorum butun gun evdeyim bide üstüne aksamlari kösé yastıgı gbi yatan bi kocam var. azck ilgi istyrum sdce bi sohbet bi muhabbet. eşim eş gbi degil babam gbi davraniyo herseyime kiziyo herseyime bi elestiri. artk yıldım. dün gecede tartistik. bunlari soylemekten utanyrum ama sıkıldgmi ve braz daha güler yüzlü olamycagni sordum cocuklada hic ilgilenmiyor. dedimki bde gel byle ilgisiz bi adama 2. bi cocuk yap nasil cesaret edesin dedim kendi kendime. snra oda spiral taktir da kurtul cocuk olmasin bdaha dedi bunu her seferinde sylyo ve snirlerim bozuluyo artk snir sahibi oldum. beni kışkrtcak bi kaç kelime daha syledi ve aşagiladi bende kalktim sen ne dyosun ya dedim omzuna dokundum napiyosun der gbi. daha ben ole yapmamisimda yumruguyla bogazima vurdu yere düstüm. nefes problemim var zaten nefes alamadm oda aman öldün hemen dye dalga gecti snra kiyamet koptu zaten. birilerine anlatmaya ihtyacim vardi burayi sectim bana yardimci olun nasil davranmaliyim ne yapmaliyim hep aşagilaniyorum buraya bu kadarini yazabildim bana yardimci olan herkese smdiden cok tesekkr ederim.
uzun uzun yazdim okuyandan cevap verip yardimci olandan smdiden Allah razi olsunn. çok mutsuzum.
mutsuzum ama boşanmaktan korkuyorum arkaasim. cnki kucuk bi bebegim var dun gece eşim biz mutlu olamyoruz dersen anlarim seni dedi ve boşanmaya getirdi işi. bebegim babsiz buyumesin istiyorum.
Gerçekten seni sevdiğine inanıyorsun yazık.yani evliligi bitirmek degil amacim oda beni deli gbi seviyo hep sebebi bu zaten. cok seviyo ama psikopat. ben ne yapsam onu yaptigina pisman ederim derdim bu onu pisman etmek istyrum ayaklarima kapansin istyrum inanin aklima hersey geliyo acaba dyorum başima bsey gelse adam olurmu cocugum olmasa kendimi balkondan aticam artk cok yıprandim yasim 21 ama ruhum 50 60 belki. bekarken o kadar sosyal ve hayat doluydumki. artk icimin yaslandgni hissedyrum
Gerçekten seni sevdiğine inanıyorsun yazık.
Seven insan sevdiğine zarar veremez kıyamaz.
Sizin aranızdaki sevgi değil.
beni yargilamayin evet seviyo. bende seviyorum ama ikimizde asi olunca olmuyo iste. ben cozum aryorum bi cozumunuz varsa dinlyrum
mutsuzum ama boşanmaktan korkuyorum arkaasim. cnki kucuk bi bebegim var dun gece eşim biz mutlu olamyoruz dersen anlarim seni dedi ve boşanmaya getirdi işi. bebegim babsiz buyumesin istiyorum.