- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.621
- 33
Hiii sagol caniiimmm darisi basiniza :)
Kizlar simdi dusunuyorumda iltihaptan hamile kalamiyordum gecen ay adet bitiminde maydanozlu sut kaynattim. Ondan sonra olmus :) Hesapladigima gore..
yuvana sahip çık diyenleride anlamıyorum yemin ederim.
ortada bir yuva mı var.
karısına şiddet uygulayan, küfreden, evi otel gibi kullanan bir koca.
kızıyla ilgilenmeyen üstelik kızının annesine hayatı zindan eden bir baba..
bunu neyine sahip çıkacak.
hayatta illa bir koca mı gerek insana?? yok başkasıyla evlenen bir varmış da onun üvey çocuğu kızını taciz ediyormuş da muş..
cnm önemli olan senin mutlu olup kızını mutlu edebilmen. bu hayata bir daha gelmeyeceksin. 21 yaşında bunlara maruz kalıyorsan hayatın 21 yaşında sönmek üzere derim..
bugün boğazına yumruk atan yarın o boğazı boğabilir ve kızın annesiz kalabilir dikkat!!!!
Canım benim, yazdıkların ucunu bilhassa bana da dokunuyor, yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı. 21 Yaşında bir kadından bir anneden bahsediyoruz. Daha ne derece eğriyi doğruyu bildiği bile tartışılır. Hayatta herkesin şartları eşit olmuyor ne yazık ki. 21 yaşında daha ne istediğini bilemeyen bir kadını boşan diye dolduruşa getirmek yerine, daha anaç ve daha yapıcı eğitici öğretici yönlendirmek gerektiğini düşünüyorum. 21 yaşında kadın hayatın zorluklarıyla daha baş edebilecek lükste değildir.
Şöyle de diyebilirdim: Aaa canım boşan hemen, tutarsın bir ev girer işe çalışırsın kızınada bir bakıcı tutarsın. Yer içer oynar koklaşırsınız. Hayat ne yazık ki bu kadar toz pembe değil, yeteri kadar maddi gücün ve ailenin arkanda gücü yoksa.
Bende bu nedenle, biraz daha çaba göstermesini baktı ki olmuyorsa gözünün yaşına bakmamasını söylüyorum haklı olarak. Hiçbir evlilik terapisti demez ki aa gelin sizi boşayalım hele ki ortada bir bebek var. ŞİDDETİ HİÇBİR ŞEKİLDE DESTEKLEMiYORUM.