duygusal ve fiziksel şiddet görüyorum

Sevgili arkadaşım yuva yıkmakta kurmakta hiç kolay değil. Çok fevri davranma bazı şeyleri oluruna bırak, şiddet görmek hiç hoş değil tabi ama ne olursun olsun bir kızın var. Belli ki eşinde bir şeylerden bunalmış, tepkisini farklı şekillerde gösteriyor. Birazcık daha hoş görülü davran al karşına güzelce konuş, fevri tavırların onu sadece dışarıya yöneltir. Hoş davranışların ise yuvanı geri döndürmeye yeter belki. Baktın hala olmuyor... Gözünün yaşına bakmazsın...

cok tesekkr ederim yorumunuz icin. dediklerinizi uygulamaya calisicam umarim basarili olurum canm

Forumda bak konular dolasiyor üvey kiz kardeş diğer kiz kardesi taciz ediyor. Genedee sahip cik yuva na canim benim çok gozum korktu o konudan sonra boşanmak bir daha yuva kurmak

Ne yazayım ki.. zaten söyleyeceklerimi sen biliyorsun. Eşin çok kaba. Çok sevgisiz. Kadına şiddet uygulamak zaten en aşağılık şeylerden biri. Eşinden nefret ettim. Ayrılmak istemiyorsun anladığım kadarıyla. O zaman daha sessiz olup eşine güzel sevdiği yemekleri hazırla, güzel şeyler giy gece yatakta güzel bir ilişkiniz olsun. Her dakika ona odaklı onun mutlu olması ve seni mutlu etmesi adına şeyler yapmanı önerebilirim.

21 yaşındasın 15 aylık kızın var...

Offf offff ne diyeyim ki...

Erken ewlenmenin zararları...

Kaybetme korkusu wer eşine...

18 yaşında evleniyorsunuz, buna cesaretiniz var
sonra anne oluyorsunuz, buna da cesaretiniz var
ama şu adama rest çekmeye cesaretiniz yok.
illa boşanın diyemez kimse ama kuvvetli olun yahu.
kölesi değil eşisiniz siz o adamın ve böyle devam ederse şimdi olmasa bile bir kaç yıl sonra siz tükenip bittiğinizde çok daha kötü sonuçlar doğrur bu durum.
o zaman da 3 çocukla boşanmaya cesaret edemiyorum dersiniz. ne yazık ki bu işler böyle.

Sonuc olarak evliligin durumu oratada kendi kendine 2. Cocugu nasi yapiyim boyle fln diye soylenmen okadar sacma ki sanki 2. Cocugu isteyen var gibi .. adam spral taktir diyincede sinir sahibi oluyorsun ol valla .. bazi konularda oldugu gibi bu konuda karsi taraf dinlenmeden yorumlanmamasi gereken bi konu şayet ben sizin cok masum oldugunuza inanmiyorum
Ayrica dayak yiyorsan evliligini devam ettirme derdim ama nasilsa devam edicen bari savunma sanati fln ögren -.-

sylediklerinize saygi duyuyorum. evet suçlar karsiliklidir. benimse tek suçum kendimi ona cok adamam. ne yazikki. spiral knusundada bi gun once nolur cocuk yapalm dyen adam bir gun snra spiral taktir deyince bende salaklaşıyorum anlatabliyomuyum. ben çok sey yasadim. belki benimde psikolojim bozuk ama beni bu hale getiren yine eşim

ben artik güclü duramiyorum arkadaşım. iğneyle ayakta duruyorum. 18 yasimda evlendim o kadar pismanim ki . üst komsumuzun yigeniydi esim oylesine gelsinler ısrarlari uzerine dayanamadik. gelip gderler dedik ama eşime aşık oldum nr yazikki. ama yapablcek bseyim yok yaşanmasi gerekiyomuş demekki. umarm hersey yoluna girer.

21 yaşındasın 15 aylık kızın var...

Offf offff ne diyeyim ki...

Erken ewlenmenin zararları...

Kaybetme korkusu wer eşine...

hayata erken atıldım diyelim evet kaybetmekten korkuyorum cnki boşannca anneminevinde daha mutlu olmycamki. sıgıntı gbi hssederim kendimi. ama keske bana deger veren bi adam olsaydi karsimdaki insan.

mutsuzum ama boşanmaktan korkuyorum arkaasim. cnki kucuk bi bebegim var dun gece eşim biz mutlu olamyoruz dersen anlarim seni dedi ve boşanmaya getirdi işi. bebegim babsiz buyumesin istiyorum.
babası kızıyla ilgilenmiyor diyorsun,sonra da bebeğim babasız büyümesin diyorsunuz..zaten ilgilenmiyor ki,ne farkı var,en azından huzurlu mutlu bir annesi olur..
bebeklerinizi bahane etmeyin rica ederim şu boşanma konularına..kızın,babasını annesini döverken görünce,"babalı" mı büyümüş olacak???

yuvana sahip çık diyenleride anlamıyorum yemin ederim.
ortada bir yuva mı var.
karısına şiddet uygulayan, küfreden, evi otel gibi kullanan bir koca.
kızıyla ilgilenmeyen üstelik kızının annesine hayatı zindan eden bir baba..

bunu neyine sahip çıkacak.
hayatta illa bir koca mı gerek insana?? yok başkasıyla evlenen bir varmış da onun üvey çocuğu kızını taciz ediyormuş da muş..

cnm önemli olan senin mutlu olup kızını mutlu edebilmen. bu hayata bir daha gelmeyeceksin. 21 yaşında bunlara maruz kalıyorsan hayatın 21 yaşında sönmek üzere derim..

bugün boğazına yumruk atan yarın o boğazı boğabilir ve kızın annesiz kalabilir dikkat!!!!

annemlere gdip kalyim ozledim dyorum s.... ol git dyo afedersiniz. gdersem sanki ayrilcakmisim gbi. offf cokk bunaldim evliligi tek tutan sey kızım
Eşiniz sizi sevmiyor. Sizi sevmeyen değer vermeyen bir adamin size yardim etmesini ilgilenmesini beklemeyin ve bunun için tartismayin....eğer evliliginizi kiziniz için surduruyorsaniz birbirinize saldırmadan ayni evde sakince yasamayi öğrenin
O yavru birbirini itekleyen anne baba görmeyi hak etmiyor

Hee yapalim diyince pskolojinin bozuk oldugu,anlasamadiginiz halde cocuga hazirsiniz ertesi gun istemiyorum diyince afalliyorsunuzdicek biseyim yok

hayata erken atıldım diyelim evet kaybetmekten korkuyorum cnki boşannca anneminevinde daha mutlu olmycamki. sıgıntı gbi hssederim kendimi. ama keske bana deger veren bi adam olsaydi karsimdaki insan.
Ben hiçte sığıntı gibi değilim oğlumla ailemin ewinde
Ama insanlar tuhaf annen babanda olsa merhamet olmadı mı zor...
Sen kaybetme korkusu wer eşine diyorum..
Onu kaybetmekten kork demedim...

belki duzelir ümidim ama benim kocam gercekten kotu ya cocugumu alir kaçirirsa.

cok haklisi
haklisiniz gercekten. Allahim yardim et dyorum allaha sıgıniyorum. evet ortaa yuva yok ama belki bir gün olur umuduyla sabrediyorum. bu kavgaan snrada bakicam eger yok adam olmuyosa da sen yoluna ben yoluma dycem zaten. kendimede altinlarimla bi dukkan acarim geçinir derim yavrumla diye dusunuyorum.

ben ikinci bir cocuk zaten istemyorum arkadasim anlatamiyomuyum. ama bir kadinin agrına gdiyo syledikleri. sanki olan cocugumuzdan da pisman olmus gbi knusuyo benm kirldigim sey bu arkadasim
Hee yapalim diyince pskolojinin bozuk oldugu,anlasamadiginiz halde cocuga hazirsiniz ertesi gun istemiyorum diyince afalliyorsunuzdicek biseyim yok

Ben hiçte sığıntı gibi değilim oğlumla ailemin ewinde
Ama insanlar tuhaf annen babanda olsa merhamet olmadı mı zor...
Sen kaybetme korkusu wer eşine diyorum..
Onu kaybetmekten kork demedim...

peki korkutayim ama nasil yapiyim bilemyorum şuan düsünemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…