duygusal ve fiziksel şiddet görüyorum

beyzanuro

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
195
35
34
arkadaslar dün eşimle tartistik. biz istanbulda oturuyorduk ve düzceden fabrika aldi eşim buraya geldi istanbulla düzce arasi mekik dokuyorum 21 yasindaym 1 kızim var 15 aylik. eşimde 29 yasinda. ailem herseyim istanbulda. ve ben düzceye alisamyorum. ne yapacagimida blmiyorum. sıkılıyorum butun gun evdeyim bide üstüne aksamlari kösé yastıgı gbi yatan bi kocam var. azck ilgi istyrum sdce bi sohbet bi muhabbet. eşim eş gbi degil babam gbi davraniyo herseyime kiziyo herseyime bi elestiri. artk yıldım. dün gecede tartistik. bunlari soylemekten utanyrum ama sıkıldgmi ve braz daha güler yüzlü olamycagni sordum cocuklada hic ilgilenmiyor. dedimki bde gel byle ilgisiz bi adama 2. bi cocuk yap nasil cesaret edesin dedim kendi kendime. snra oda spiral taktir da kurtul cocuk olmasin bdaha dedi bunu her seferinde sylyo ve snirlerim bozuluyo artk snir sahibi oldum. beni kışkrtcak bi kaç kelime daha syledi ve aşagiladi bende kalktim sen ne dyosun ya dedim omzuna dokundum napiyosun der gbi. daha ben ole yapmamisimda yumruguyla bogazima vurdu yere düstüm. nefes problemim var zaten nefes alamadm oda aman öldün hemen dye dalga gecti snra kiyamet koptu zaten. birilerine anlatmaya ihtyacim vardi burayi sectim bana yardimci olun nasil davranmaliyim ne yapmaliyim hep aşagilaniyorum buraya bu kadarini yazabildim bana yardimci olan herkese smdiden cok tesekkr ederim.

uzun uzun yazdim okuyandan cevap verip yardimci olandan smdiden Allah razi olsunn. çok mutsuzum.

Allah yardımcın olsun öncelikle. benimde evliliğimde tartışmalar oldu ama bu kadar umursamaz bi kocam olmadı senin gibi sornlar yaşayan bir sürü arkadaş var burada sana yardımcı olabilecek benden daha iyi anlayabilecek en azından dertleşmiş olursun diye düşünüyorum

mutsuzum ama boşanmaktan korkuyorum arkaasim. cnki kucuk bi bebegim var dun gece eşim biz mutlu olamyoruz dersen anlarim seni dedi ve boşanmaya getirdi işi. bebegim babsiz buyumesin istiyorum.

ailevi durumum muhafazakar kesim boşanmayi desteklemezler tabki. birde cocugumu alir kaçirir benden ben asla vermem ama seni takmam alirim cocugu sanada gstermem dyo. aslina bakilirsa bende garip bi sekilde seviyorum onu. off

Asla şiddete boyun eğmeyin. Hep mi böyleydi eşiniz.. Derdi ne

Bir derdim var'a taşınsa konunuz çok daha fazla yazan olur.

Çok erken evlenmiş, ve yine erken yaşta bir çocuk sahibi olmuşsunuz, bunu üzerine ailenizden ayrılıp evde de ilgi görmeyince bunalmanız çok doğal. İkinci bir çocuğu zaten düşünmeyin.
Eşinizin yaptığı çok adice, özrü olamaz asla, ama o da daha önceden böyle biri değildiyse, belki yeni iş, borç harç yüzünden çok streslidir. Siz arada ailenize gidip tatil yapsanız, çocuk da 2 yaşına falan gelince bir yardımcı tutarsanız, kendinize ayrıcak vakitiniz olur. Kursa falan gidersiniz. Sosyalleşip, kafanız dağılır belki.

ya nedesem boş çünkü ben 2 tane küçük bebeğiyle boşanmış bi kadınım..

gelinliğimle çıktım kefenimle dönerim baba evine diye bir bakış açısı yok böyle düşündüğüm için başıma gelmeyen kalmadı..

zararın neresinden dönerseniz kar bence..

ama hayat sizin hayatınız

Asla şiddete boyun eğmeyin. Hep mi böyleydi eşiniz.. Derdi ne
hep byle degildi 3 yila gdiyo evliligimiz 1 yıl her sey superdi snra degisti. cnki annemlerle grusmydum bizim evliligimiz enteresan oldu bizim dugun sırasinda esimin amcasi vefat etti. dugun yapamayiz dediler annemler dugunsuz olmaz derken aileler küstü. annemler hep üstume geldi ayrıl dye bende eşimle dip evlendim. zaten imam nikahimiz vardi dinlemek zorundaydim. snra annemlerle barisinca kaynanam çıldirdi basladi kocami doldurmaya

annemlere gdip kalyim ozledim dyorum s.... ol git dyo afedersiniz. gdersem sanki ayrilcakmisim gbi. offf cokk bunaldim evliligi tek tutan sey kızım

cesaretiize hayran kaldim ben cesaret edemyorum aileme nasil yasarim şu saatten snra 1 cocukla kafam allak bullak

annemlere gdip kalyim ozledim dyorum s.... ol git dyo afedersiniz. gdersem sanki ayrilcakmisim gbi. offf cokk bunaldim evliligi tek tutan sey kızım
Terbiyesiz , ahlaksız , o nasıl laf öyle!!! Seni iyice kimsesiz sandı galiba. Ben aile içi sorunları anne-babaya yansıtma taraftarı değilim, ama sizi böyle aciz de görmemeli. Bir büyüğü bunun kulağını çeksin.

yani evliligi bitirmek degil amacim oda beni deli gbi seviyo hep sebebi bu zaten. cok seviyo ama psikopat. ben ne yapsam onu yaptigina pisman ederim derdim bu onu pisman etmek istyrum ayaklarima kapansin istyrum inanin aklima hersey geliyo acaba dyorum başima bsey gelse adam olurmu cocugum olmasa kendimi balkondan aticam artk cok yıprandim yasim 21 ama ruhum 50 60 belki. bekarken o kadar sosyal ve hayat doluydumki. artk icimin yaslandgni hissedyrum

aileme bi kac kez kavgalarimiz taşindi. en son kavgamizda annene birakayim dedi dinlen 1 ay düsün neyse gttm kaldim kaynanam aradi ahlaksiz pislik dye bagirdi. benm oglumu bitirdin sen nasl yanlz yollarsin duzceye dye. insallah anlar senn ne mal oldugunu da kurtulur senden dedi. kaynanam adam olsa o oglunun kulagini ceker ama yoķkk insan degiller

ben hep hakaret işitiyorum daha anlatamadigim neleeer nelerrr artk dusunun hocalara bile gttm okutmak icin hepsi buyu var sende tiksinsin dye yaplmis dediler napcam blmyrum

ooo çok vahim hakkaten, al işte bu annenin büyüttüğü evlat bu kadar ancak! Canım hayat senin, kimse sana boşan diyemez, ama uzun soluklu da düşün. Hep mi mutsuz, huzursuzsun? Daha 21 yaşındasın. 35-40 ına gelipte arkana baktığında, hayatın kocaman bir pişmanlıktan ibaret olmasın.

ben her dedigine evet tamam haklisin dedigim surece mutluyuz. ama anneme babama hakarete kaar varinca dayanamyorum bende saldryrum ona. bende insanim. blmyrum uzaklara kizimi alip kaçasim varrr. boşanamam kızıma bunu yapamam. ama baska çare de bulamyorum. dyorum bazen hastaneye dip bi doktorla anlassam agir hasta kanser falan dedirtsem belki duzelir dyorum. bu kadar sacmalyablcek kadar çaresizim iste.

Canım bak, ya senin hayatın n'olcak?
Bir sürü çocuk babasız büyüyor, kaldı ki eşin isterse görür bile onu. Siz evli olmasanız da bir baba-kız ilişkileri olabilir.
Bilmiyorum, eğer o evde yaşamaya devam edeceksen en azından, eğitim- kariyeriniz için bir yatırım yapın derim. Hem sizi oyalar, hem gelecek için bir güvence olur.

evet benim hayatim nolucak hiç blmurum. kendimden vazgeçmiş durumdayim. ama bundan snra evin içinde ek kişi yaşıycam ayni yatakta yatmycam onunla yemek yemiycem o yokmus gbi davranicam belki varligimi özler ve adam olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…