Yardim etmek guzeldir. Ozverili olmak da ama bir yere kadar tabi. Dozaji iyi tutturmak lazim.
Kendin onceligin ol gerisini akisina birak. Bu yolda iyi niyetini suistimal edebilecek insanlardan uzak dur. Fazla tanimadigin ya da iyi tanidigini dusunmedigin insanlar mantikli davranman konusunda kriter olabilir. Bir de boş zamanlarini kendine hobi bularak degerlendirebilirsin.
Bazı şeyleri öğrenmek için tecrübe gerekir. Sen de önce duygusal kararlarının negatif etkisini görüp öyle mantıklı karar vermen gerektiğini öğreneceksin ne yazık ki kardeşim. Bir husumet bin nasihatten iyidir demiş atalarımız.
Yardim etmek guzeldir. Ozverili olmak da ama bir yere kadar tabi. Dozaji iyi tutturmak lazim.
Kendin onceligin ol gerisini akisina birak. Bu yolda iyi niyetini suistimal edebilecek insanlardan uzak dur. Fazla tanimadigin ya da iyi tanidigini dusunmedigin insanlar mantikli davranman konusunda kriter olabilir. Bir de boş zamanlarini kendine hobi bularak degerlendirebilirsin.
Okul hayatıysa yardım et bence
Bu iş hayatıysa kimseye yardım etme pahalıya patlayabilir
Ama grup çalışması mı yapıyorsunuz o var
Eğer duygusal davranmak istemiyorum diyorsanız
Yardım etmeyeceksiniz.
Okul hayatıysa yardım et bence
Bu iş hayatıysa kimseye yardım etme pahalıya patlayabilir
Ama grup çalışması mı yapıyorsunuz o var
Eğer duygusal davranmak istemiyorum diyorsanız
Yardım etmeyeceksiniz.
Birde şey hatalı yönlendiren çok oluyor çoğu şeyden bende çabuk etkileniyorum ondan esas mantıklı olmak önemli de mesela duygularınızı nasıl kontrol ediyorsunuz?
Birde şey hatalı yönlendiren çok oluyor çoğu şeyden bende çabuk etkileniyorum ondan esas mantıklı olmak önemli de mesela duygularınızı nasıl kontrol ediyorsunuz?
Mesela o şeyin ne olduğuna bağlı
Karşımdaki kişinin bu konuda ne kadar bilgili
Hatta benden uzmansa ona göre bir yönlendirme yaparım
Eşit konumdaysak söylediklerinde mantığıma uygun bir yer var mı var
Onuda göz önünde bulundurur gene bildiğimi yaparım.
Mesela o şeyin ne olduğuna bağlı
Karşımdaki kişinin bu konuda ne kadar bilgili
Hatta benden uzmansa ona göre bir yönlendirme yaparım
Eşit konumdaysak söylediklerinde mantığıma uygun bir yer var mı var
Onuda göz önünde bulundurur gene bildiğimi yaparım.