• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duygusal olarak dipte hissediyorum

sutlacc

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
103
-6
11
merhabalar beni biliyorsunuz zaten burda epey fikir aldım sizden destek oldunuz
bu ayrılık süreci o kadar içimi acıtıyor ki yaşadığım kötü olayların olmaması gerektiğinin farkındayım, bilinçaltım sürekli güzel anları hatırlatıyor bana ve savunmasız kalıyorum kendime meşguliyet oluştursam da , bunların hepsi geçici değil mi?
üniversitedeyken üç kişilik bi kız arkadaş grubum vardı hepimiz aynı vakitlerde birileriyle konuşmaya başlamıştık bugun onlardan biri nişanlandı içim o kadar acıdı ki, iç sesim bir yerlerde biz de güzel olabilirdik diye usuldan usuldan konusuyor ama öyle olmayacağını da biliyorum ,buraya içimi dökmek istedim sadece yorum yazmasanız da olur

Bilinçaltınız sıkıntılı nisanlansa nolur gelin ata binmis derede boğulmuş.İnsallah iyi olur.Kiyas yapmayın sizin gideceğiniz yer adliye olurdu hikayenin sonunda.İc sesiniz değil o güzel olurduk diyen.O şeytan.Siz biraz da beyninize danışın olurmu ? Kizmaca yok sert yazıyorum bilerek size bu lazım.Tercihlerinizi akıl süzgecinden geçirirseniz ümit var sizin için.Yoksa hiçbirimiz için ümit yok .Kadınlar olarak.

Bilinçaltınız sıkıntılı nisanlansa nolur gelin ata binmis derede boğulmuş.İnsallah iyi olur.Kiyas yapmayın sizin gideceğiniz yer adliye olurdu hikayenin sonunda.İc sesiniz değil o güzel olurduk diyen.O şeytan.Siz biraz da beyninize danışın olurmu ? Kizmaca yok sert yazıyorum bilerek size bu lazım.Tercihlerinizi akıl süzgecinden geçirirseniz ümit var sizin için.Yoksa hiçbirimiz için ümit yok .Kadınlar olarak.
haklısınız, uzaktan bakınca ben de görüyorum yanlışları yakınımdakilerle konuştukça da fark ediyorum, nişanda takılan altınlara müdahalesi, söylememe rağmen kendinde hata bulup sorunu çözmeye çalışmaması, sordugu bütün soruların arkasında bi o kadar daha soru sorulmayı bekliyomus falan kendime bunu asla yakıştırmıyorum insallah güzel insanlarla karşılaşıcam

merhabalar beni biliyorsunuz zaten burda epey fikir aldım sizden destek oldunuz
bu ayrılık süreci o kadar içimi acıtıyor ki yaşadığım kötü olayların olmaması gerektiğinin farkındayım, bilinçaltım sürekli güzel anları hatırlatıyor bana ve savunmasız kalıyorum kendime meşguliyet oluştursam da , bunların hepsi geçici değil mi?
üniversitedeyken üç kişilik bi kız arkadaş grubum vardı hepimiz aynı vakitlerde birileriyle konuşmaya başlamıştık bugun onlardan biri nişanlandı içim o kadar acıdı ki, iç sesim bir yerlerde biz de güzel olabilirdik diye usuldan usuldan konusuyor ama öyle olmayacağını da biliyorum ,buraya içimi dökmek istedim sadece yorum yazmasanız da olur
Bu güzel yaşları böyle hoduklere aglayarak geçirmek çok büyük haksizlik.

Dipte hissetmen güzel

Karanlığın en koyu olduğu an, aydınlığın en yakın olduğu zamandır demişler.

Biraz batar batar çıkarsın, sonrası aydınlık 🌸

(Hatalarından ders çıkarman kaydıyla tabi.)

Dipte hissetmen güzel

Karanlığın en koyu olduğu an, aydınlığın en yakın olduğu zamandır demişler.

Biraz batar batar çıkarsın, sonrası aydınlık 🌸

(Hatalarından ders çıkarman kaydıyla tabi.)
Hepsinin üstünde çalışıyorum çok şükür
O karanlık hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor zamana güveniyorum

Back