Duygusal hediye ama NE?

raiin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
1.437
1.150
123
35
Kızlar merhaba...

Şimdi ben 22 sevgilim 23 yaşında. Önümüzdeki ay doğum günü var. Bu 14 Şubat'ı saymazsak beraber geçireceğimiz ilk özel günümüz olacak. Oyüzden biraz fazla heveslendim. Ne alsam, ne yapsam diye. Konu açılmıştı bi'kere birinin hediyesini duyunca kıyafet hediye olarak değerli değil ki, hiç duygusal değil demişti:26:.

Ama ben diyorum ki kutu hazırlayım böyle bizle ilgili küçük, büyük ne varsa alıp, koyayım içine. O koyu Fenerbahçeli hatta ısrarla beni de FB'li yapmaya çalışıyor ben kendi takımımın kadrosunu bile sayamıyormuşum zaten, beraber maça gidermişiz nolurmuş

Dedim fenerbahçe'nin sadece amblem olan kazakları vs var ondan, Fb deodarantı, bizle ilgili bi'hikaye yazdım tam romantik komedi gibi oldu fotoğraflarımız var aralarda ve bazı yerlerde videolarımızdan komik kesitlere yer verdim. Liseden grafik çıkışlı olduğum için cd kabına tam film dvdsi gibi görselde hazırlayacağım. Tuzlu çubuk kraker taşırım ben hep çantama okadar alıştı ki ben unutsam o kızar ya nasıl yok diye:) ondan da koyup hep beraber, paylaşalım bu krakeri tarzında bi'şey yazayım diyorum

Sonra anahtarlık bu da takımla ilgili olabilir. Sonra ben ona eşek o bana sıpa der kızınca öyle bir foto bulup, film şeridi şeklinde bir çerçeve aldım ona arkasına notla koyayım diyorum. Bi'de onun öğrenci evi olduğu için ogün evde olabiliriz. Evde kısır, patates salatası, sigara böreği tarzında bi'şeyler yapayım bi'de pasta alırım onu odaya kapatır hazırlarım masayı

Ama benim takıldığım esas hediye olan kıyafet. Yani o yorumuna karşı bu yapacaklarımın yanında hala sırıtır mı bilemedim.

Şimdi bırak o sana yapsın falan diyen olur ama o zaten yapıyo 14 Şubat çok saçma dedik gitmiş ogün şarap almış, küçüklükten pek meraklı olduğum cino çikolatadan bulmuş, mumlar vs. Nebiliyim pat diye çok güzel bi'yere yemeğe götürür paramız yoksa adaya götürür piknik yaparız falan. Oyüzden bu sefer ben onu çok mutlu etmek istiyorum
Bi'de zaten Kasım'da da hemen benim doğum günüm var birkaç gün sonrasında da 1.yılımız dolmuş olacak. Ayy bilemedim işte

bildiğim bir fikir var, daha öncede yazmıştım bir konu da, aradım ama bulamadım baştan yazayım...

erkek arkadaşının evine rahatça girip çıkabiliyorsan güzel bir hediye ve de ilk doğum günü kutlamasına olacak bir şey:)

sevgilin 23 yaşındaymış o zaman 23 tane hediye alıyorsun...

1. yaş için ; o yaşta çocuk emzik kullanır mantığıyla emzik
3. yaş için biberon
4. yaş mama önlüğü olabilir
7. yaş oyuncak araba
15. tam ergenlik çağı parfüm olabilir
19. takım forması

böyle aklına gelebilecek ufak tefek şeyler... bütçeyi fazla sarsmadan

odasının etrafına güzelce yerleştiriyorsun hepsininde altına küçük notlar sıkıştırıyorsun sonunda da;

bu zamana kadar doğum günlerinde yanında olamadığım için üzgünüm ama bundan sonra hep yanında olacağım dizelerini de eklersen çok romantik olması kaçınılmaz...

yalnız belirteyim seninde düşündüklerin gayet güzel şeyler...
mum ışığında süper bir yemek şahane olur... kendi ellerinle yapmışsın bundan daha güzel ne olabilir ki

Son düzenleme:

Rahat girebiliyorum dediğim abisi eğitimde olduğu için sevgilimde kalıyor yani o gidicek ki ben gideceğim erkek arkadaşıma anahtarı ver eve senden önce gireceğim diyemem Oyüzden masayı bile onu odasına kitleyip hazırlamayı düşünüyorum

Bu fikri de sevdim sağol canım attım bakalım hafızaya hepsi olmasa da biberon fikri olabilir, çünkü arada tam bi'koca bebeksin heaa diye cırlıyorum Kutuya bunu da koyabilirim.

Ayrıca keşke derdim var bölümüne yazsaymışım öneri kısmı pek ilgi çekmiyor

Aslında öğrenci evinde kalıyorsa ona çaktırmadan bir şekilde evin anahtarını çoğaltıp yada ev arkadaşı varsa anahtarı onlardan alsan.

Ondan önce eve gidip duvarlara, yerlere ok işaretleri yapsan. Ok ikaretleri onu böreklerle, keklerle ve de doğum günü pastasıyla masaya götürse. Bir kenarda da hazırladığın o anlamlı hediye kutusu olsa... Ok işaretlerinin arasında iyi ki doğdun da bana yar oldun gibi sevimli aynı zamanda da romantik notlar yazsa falan...

Bunu ben yapmayı düşünüyorum bu sene sevgilime...

Canım önden ben gireyim eve dedim ama şimdi onu evden nasıl çıkartıcam erken bir saatte ve ben onun ev arkadaşıyla öyle buluşup anahtar istesem doğum günü bitince kızar kıskanç sevgilim Çocuk ben gidince odasından bile çıkamıyo garibimBi'de ev küçük kapıyı açıyosun hoop salondasın zaten. İşte bu sebeplerden zorlanıyorum ya zaten

Keşke imkan olsaydı, iyi fikirmiş canım çok sağol yazdığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…