süperr
masallah ,Allah nazarlardan korusun,mutluluklar...
Mutluluğunuz sadece fotoğraflarda kalmasın. Ömür boyu sürsün.
hersey cok guzel gelınlıgının yan tacına bayıldım evının resımlerınede baktım cok sık huzurla mutlukla otur ınsallah =))
Maşallah allah mutluğunuzu daim etsin çok yakışıyorsunuz :))
Çok güzel bir gelin olmuşsunuz mutluluklar dilerim. Ve gülmek size çok yakışıyor umarım ALlah hep güldürür yüzünüzü. :1hug:
Balayında ağva da hangi tesiste kaldınız özelden yazarsanız çok sevinirim. Bizde gitmek istiyoruz 1 haftalığına ağva ya memnun kaldınızmı acaba çok güzel bir yere benziyor??
:kedi:
Çok teşekkürlera.s.
Ağva gerçekten insana huzur veren bir yer. Yani ben böyle düşünüyorum. Herkese de tavsiye ediyorum biz çok memnun kaldık.
Detayları özelden yazarım size. olumunekankayizsmile
muhteşem görünüyosunuz tebrik ederim Allah mutlu etsin a.s.
balayı mekanınıza da bayıldımmboshayallersmile
çok güsel olmuşsun kınada da düğününde de. Balayaına gittiğiniz yerde çok süper. İkinize de çok Mutluluklar diliyorum
evinizin fotoğrafları...düğün ve kına fotoğrafları derken bir de balayınızdan kesitler görmek çok hoş oldu...
Mutluluklar dilerim...
Huzur dolu bir balayı geçirmişsiniz...fotoğrafların her karesine yansımış bu :)))
Sağlıkla bir ömrü beraaber geçirin eşinizle...
Sevgiler...
canımm çok güzel olmuşsunn aama bence balayında ayrı bir güzelmişsin bende yeni evliyim yaa evililk yaramış diycem bende şimdi sana:)
Duygucum çok tebrik ederim ne kadar güzel bir gelin olmuşsun maşallah yahuopuyorumnanaktan Bir ömrü aynı yastıkta mutlu ve sağlıklı geçirmenizi diliyorum canımm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?