Duygu'nun Düğünü 06/06/2010

Güzel yorumunuz için çok teşekkürlera.s.
Eşim Konya'lı değil : )

çok güzel olmuş herşey maşallah allah nazarlardan saklasın gelin saçına taktığın tokaya bayıldım çok şık mutluluklar diliyorum..

ne güzel bir gelin olmuşsun çok yakışmışsınız canım mutluluğunuz daim olsun yüzünüz hep gülsün inşallah:Saruboceq:

allah bir yastikda kocatsin duygu hanim.herseyiniz cok guzel gecmis gorunuyor masallah..eskiden damata ayva , emzik suprizi olurdu..bizim zamanlarda yani:) simdiki suprizler ayvadan cok cok guzelmis.

Duygucum ne kadar güzelsin canım maşallah! Şeniz boshayallersmile
Güzel yüzün hep gülsün...boshayallersmile

Balayı mekanı çok hoşmuş, hep mutlu olun canım!
opuyorumnanaktan

hersey cok guzel gelınlıgının yan tacına bayıldım evının resımlerınede baktım cok sık huzurla mutlukla otur ınsallah =))

Çok güzel bir gelin olmuşsunuz mutluluklar dilerim. Ve gülmek size çok yakışıyor umarım ALlah hep güldürür yüzünüzü. :1hug:
Balayında ağva da hangi tesiste kaldınız özelden yazarsanız çok sevinirim. Bizde gitmek istiyoruz 1 haftalığına ağva ya memnun kaldınızmı acaba çok güzel bir yere benziyor??

allah bir yastikda kocatsin duygu hanim.herseyiniz cok guzel gecmis gorunuyor masallah..eskiden damata ayva , emzik suprizi olurdu..bizim zamanlarda yani:) simdiki suprizler ayvadan cok cok guzelmis.

Güzel yorumunuz için teşekkürler:asigim:
Bizde paketten ne çıkacak diye heyecanla bekledikeyvahedigeldismile
Gerçekten çok hoş bir an dı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…