DUYGUMMM..............
delikafadulden
MUHTEŞEM OLMUŞSUN SEEENNNNNNNNNN
Sen topiği açana kadar sayfayı yeniledim durdummmmm
Ne kadar güzel bi gelin olmuşsun
Hep mutlu ol prenses hep... :asigim:
Ayyyyyyyy Çok tatlısınız rabbİm yÜzÜnÜzden gÜlÜcÜklerİ eksİk etmesİn
RABBİM mutluluğuna mutluluk katsın....
Çok güzel olmuşssun belli yüzünden mutluluğun, enişte beyin arkadaşlarının hazırladığı sürprizde pek bi hoşmuş :)
:)Teşekkürler...ay çok güzel olmuşsun nişanlıgın da çok güzeldi senin hatırladım şimdi mutluluklar dilerim.
Düğünde çok enteresan şeyler oldu anlatsam gülmekten çatlarsınkaydirigubbakcemile3Canım enişteye yapılan şakanın olduğu fotoyu yeni farkettim resimleri görünce hemen yorum yazasım geldide ay çok güzel yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Balayınızda çok güzel geçmiş fotoğraflardan anlaşılıyor :asigim: Nereye gittiniz balayında canım?
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın......
Çok teşekkür ederim. Sağol mavrulam a.s.Çokkkk güzel olmuşsun canım gelinliğin, saçın herşeyin mükemmel
Allahım bir ömür boyu mutlu etsin sizi inşallah...
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. :asigim: Gerçekten zor evi yadırgıyorum, yatağımı yadırgıyorum. Ailemi özlüyorum... Ama inşallah düzelecek zamanla.duygucum kınanda ve düğünündede süper olmuşsun nişanındaki gibi zaten kendin güzelsin tatlım sana ömür boyu mutluluklar diliyorum canım tebrik ederim.Herşey zamanla olurmerak etme daha çok yenisin ailenden ayrı yaşamayada alışırsın zamanlaopuyorumnanaktan
Bu arada yeni gelin evi görelim biraz evinin fotolarınıda eklersin inşaallahopuyorumnanaktan
Aminn... Çok teşekkür ediyorum.a.s.Çok güzell olmuşsun canım herşey harika maşallah
İnşallah ömrünüzü mutlulukla huzurla geçirirsinizzz...
Canım arkadaşım teşekkür ederim. Darısı başına. Sen daha güzel bir gelin olursun inşallah. Herşey gönlünce olsun...
Düğünde çok enteresan şeyler oldu anlatsam gülmekten çatlarsınkaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar bizi güldürmek için ellerinden geleni yapmışlar..:))
Balayı işi biraz karışık oldu aslında. Havalar kötüydü ilk hafta Edirneye gittik. Hem ziyaret için hemde değişiklik olsun diye. Sonraki hafta Allahtan düzeldi havalar. Ağva ya gittik. Benim kocam uzun yola gelemiyor yakın olsun diye tercihimiz bu yönde oldu. Ama güzeldi. Deniz, nehir, orman... Doğayla iç içe sıcak bir yerdi. Çok güzel geçti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?