Duygu'nun Düğünü 06/06/2010

Duygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.755
5
156
Diğer
Hiç kolay değilmiş hele de ailenin tek çocuğu yuvadan ayrılıyorsa hiç ama hiç kolay değilmiş...
Düğünüm oldu arkadaşlar. Şükürler olsun ki herşey istediğim gibi sorunsuz geçti.
O kadar mutluydum ki ama bir o kadar da buruk...
Zamanla alışacağım bunu biliyorum fakat şu sıralar çok zorlanıyorum.
Sizinle en mutlu anlarımı paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz...
Yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiler...

Evimin fotoğraflarına bakmak isteyenler için... http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/377902-duygunun-yeni-gelin-evi.html

Önce kına gecesiyle başlayalım...

33581190.jpg

kna22.jpg

duygus.jpg

kna.jpg

42904938.jpg

47890702.jpg

74111705.jpg

Sıra büyük günde...

77935139.jpg

52368869.jpg

kuak.jpg

evden.jpg

evdenkarken.jpg

22254333.jpg

70504965.jpg

93556374.jpg

12182085.jpg

Eşimin arkadaşları ona bir süpriz yaptılar... ( hainler :mymeka: ) kaydirigubbakcemile3

11game.jpg

31382934.jpg

34777892.jpg

88611407.jpg

56699043.jpg

Stüdyo resimlerinden bazıları...

79676108.jpg

18301882.jpg

55025433.jpg

53506447.jpg

92718364.jpg

47633076.jpg

Son düzenleme:
DUYGUMMM..............

delikafadulden

MUHTEŞEM OLMUŞSUN SEEENNNNNNNNNN

Sen topiği açana kadar sayfayı yeniledim durdummmmm

Ne kadar güzel bi gelin olmuşsun

Hep mutlu ol prenses hep... :asigim:

Ayyyyyyyy Çok tatlısınız rabbım yÜzÜnÜzden gÜlÜcÜklerı eksık etmesın

Balayında çektiğimiz resimlerden de biraz göstermek istiyorum...

balay1.jpg

balay2.jpg

balay3.jpg

balay4.jpg

balay5.jpg

balay6.jpg

balay7.jpg

Evet hepsi bitti... :lepi:

RABBıM mutluluğuna mutluluk katsın....
Çok güzel olmuşssun belli yüzünden mutluluğun, enişte beyin arkadaşlarının hazırladığı sürprizde pek bi hoşmuş :)

ay çok güzel olmuşsun nişanlıgın da çok güzeldi senin hatırladım şimdi mutluluklar dilerim.

Canım enişteye yapılan şakanın olduğu fotoyu yeni farkettim resimleri görünce hemen yorum yazasım geldide ay çok güzel yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Balayınızda çok güzel geçmiş fotoğraflardan anlaşılıyor :asigim: Nereye gittiniz balayında canım?

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın...... :nazar:

Çokkkk güzel olmuşsun canım gelinliğin, saçın herşeyin mükemmel
Allahım bir ömür boyu mutlu etsin sizi inşallah...

duygucum kınanda ve düğünündede süper olmuşsun nişanındaki gibi zaten kendin güzelsin tatlım sana ömür boyu mutluluklar diliyorum canım tebrik ederim.Herşey zamanla olurmerak etme daha çok yenisin ailenden ayrı yaşamayada alışırsın zamanlaopuyorumnanaktan
Bu arada yeni gelin evi görelim biraz evinin fotolarınıda eklersin inşaallahopuyorumnanaktan

Çok güzell olmuşsun canım herşey harika maşallah :nazar:
ınşallah ömrünüzü mutlulukla huzurla geçirirsinizzz...

duygu hayırlı ugurlu olsun Rabbim bir yastıkta kocatsın.:nazar: gelınlık guzel yakısmıs bındallında yakısmıs cok guzel gelın olmusun.ne mutlu hersey guzel gecmıs sevındım adına darısı bıze inşaallah.
yürekten dilerim mutlulugunuz daim olsunnnnnn

Vuuuuu, bu ne güzellik laayynnboshayallersmile

Maşallah, maşallah.

Duygucum 41 kere maşallah :nazar:harika görünüyorsun
Bir ömür böyle yüzünüz gülsün hep mutlu olun :Saruboceq:

çok güzel gelin olmuşsun canım:nazar: bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Balayına nereye gittiniz harika görünüyor.

DUYGUMMM..............

delikafadulden

MUHTEŞEM OLMUŞSUN SEEENNNNNNNNNN

Sen topiği açana kadar sayfayı yeniledim durdummmmm

Ne kadar güzel bi gelin olmuşsun

Hep mutlu ol prenses hep... :asigim:

Canım arkadaşım teşekkür ederim. Darısı başına. Sen daha güzel bir gelin olursun inşallah. Herşey gönlünce olsun...

Ayyyyyyyy Çok tatlısınız rabbİm yÜzÜnÜzden gÜlÜcÜklerİ eksİk etmesİn

Amin hepimizin... Teşekkür ederim:)

RABBİM mutluluğuna mutluluk katsın....
Çok güzel olmuşssun belli yüzünden mutluluğun, enişte beyin arkadaşlarının hazırladığı sürprizde pek bi hoşmuş :)

Teşekkür ediyorum:) Allah herkese bu mutluluğu nasip eder inşallah...
Sorma şok oldum görünce:D Hainlerrakannehir kaydirigubbakcemile3

ay çok güzel olmuşsun nişanlıgın da çok güzeldi senin hatırladım şimdi mutluluklar dilerim.
:)Teşekkürler...

Canım enişteye yapılan şakanın olduğu fotoyu yeni farkettim resimleri görünce hemen yorum yazasım geldide ay çok güzel yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Balayınızda çok güzel geçmiş fotoğraflardan anlaşılıyor :asigim: Nereye gittiniz balayında canım?

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın...... :nazar:
Düğünde çok enteresan şeyler oldu anlatsam gülmekten çatlarsınkaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar bizi güldürmek için ellerinden geleni yapmışlar..:))
Balayı işi biraz karışık oldu aslında. Havalar kötüydü ilk hafta Edirneye gittik. Hem ziyaret için hemde değişiklik olsun diye. Sonraki hafta Allahtan düzeldi havalar. Ağva ya gittik. Benim kocam uzun yola gelemiyor yakın olsun diye tercihimiz bu yönde oldu. Ama güzeldi. Deniz, nehir, orman... Doğayla iç içe sıcak bir yerdi. Çok güzel geçti:)

Çokkkk güzel olmuşsun canım gelinliğin, saçın herşeyin mükemmel
Allahım bir ömür boyu mutlu etsin sizi inşallah...
Çok teşekkür ederim. Sağol mavrulam a.s.

duygucum kınanda ve düğünündede süper olmuşsun nişanındaki gibi zaten kendin güzelsin tatlım sana ömür boyu mutluluklar diliyorum canım tebrik ederim.Herşey zamanla olurmerak etme daha çok yenisin ailenden ayrı yaşamayada alışırsın zamanlaopuyorumnanaktan
Bu arada yeni gelin evi görelim biraz evinin fotolarınıda eklersin inşaallahopuyorumnanaktan
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. :asigim: Gerçekten zor evi yadırgıyorum, yatağımı yadırgıyorum. Ailemi özlüyorum... Ama inşallah düzelecek zamanla.
Yeni evimi yakında takdim edeceğim sizlere:)
Yoğunluktan fırsat bulamadım resimleri çekmeye...
En kısa zamanda halledeceğim:)

Çok güzell olmuşsun canım herşey harika maşallah :nazar:
İnşallah ömrünüzü mutlulukla huzurla geçirirsinizzz...
Aminn... Çok teşekkür ediyorum.a.s.

Canım arkadaşım teşekkür ederim. Darısı başına. Sen daha güzel bir gelin olursun inşallah. Herşey gönlünce olsun...

Düğünde çok enteresan şeyler oldu anlatsam gülmekten çatlarsınkaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar bizi güldürmek için ellerinden geleni yapmışlar..:))
Balayı işi biraz karışık oldu aslında. Havalar kötüydü ilk hafta Edirneye gittik. Hem ziyaret için hemde değişiklik olsun diye. Sonraki hafta Allahtan düzeldi havalar. Ağva ya gittik. Benim kocam uzun yola gelemiyor yakın olsun diye tercihimiz bu yönde oldu. Ama güzeldi. Deniz, nehir, orman... Doğayla iç içe sıcak bir yerdi. Çok güzel geçti:)

Canım benim ya aminn.. inşallah günümüz belli olurda bende senin gibi bu heyecanların içine girerim senin gibi bu mutluluğu tadarım tşkler canım benim

Maşalalh gerçekten ne arkadaşlarmış onlar öyle yahu süper olmuş game over he hahaha :))

Valla çok güzel olmuş balayınızda tatlım önemli olan beraber olmak zaten...

Mutluluklar diliyorum barbie bebek yüzlüm benim :)

canım çok güzel olmuşsun
düğünde balayıda çok eğlenceli ve güzel geçmişe benziyor
sende çok güzelsin
ben seni hep yaşlı zannediyodum neden acabafisfisfis

Back