Arkadaşlar ben fazla burçlara takılan-saplantılı biri deilim kesinlikle sadece sevdiğim insanları kazanmak için detaycı ve titiz davranırım. Gelelim benim meseleye ben birini tüm masum duygularımla sevdim ama aşık olmadım, biliyorumki o da benden hoşlandı. Sonuç olarak yanyana gelemdik şimdi bir sevgilisi var ama onun hala bende ilgisi var bundan eminim..O koç burcu erkeği bende akrep kızıyım, belki çok iyi anlaşmamız mümkün değildi ama iyi anlaşmamız imkansızda değildi.. Şu aralar kafam çok karışık, şamaroğlana döndüğüm için. Neyi sevdiğimi-sevmediğimi bilmiorum ondan soğuduma emnim bu arada fark ettim yengeç akrep uyumluluğu gerçekten çok iyiymiş iş arkadaşım yengeç, en azından konuşabilmek ve huzurlu sohbet edebilmek güzel birşey,, size bi sorum var siz benim yerimde olsanız önünüze gelecek yengeç burcu bir adaya mı evet derdiniz? Yoksa tutkularınızın kölesi olduğu her an adrenalinizi yüksek tutacak ve affetmeniz için size dönecek ilk sevdiğiniz kişiye mi evet derdiniz? yoksa beyninize mi sıkardınız delikafadulden ne derdiniz?