arkadaşlar benim ruhsal durumum aşırı değişken, bi gün çok iyisem ertesi gün çok suratsız olabiliyorum, acaba burcumun etkisimi (yükseleninim de, burcumda balık), ruhsal halim iyiyken her şey çok güzel oluyor ama bozuk olunca herşey kötü gidiyor sizde de böyle mi? Öyleyse değiştirmek için ne yapıorsunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duygularız çok değişken mi?
- Konu Sahibi shining
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende değişkenim mesela 2 gün önceden örnek veriyim
:2 gün önceki sabah moralim bozuktu.aradan 2 saat geçti mutluluktan uçacak gibiydim,10-15 dk sonra kıskançlıktan patlayacaktım,1 gün sonra üzüntü ve sıkıntıdan patlayacaktım,2 gün sonrada (yani bugün) normalim ama yarını düşündükçe daha iyi oluyorum akşam nolacka acaba,tahminim;çok mutlu olacağımm inşallahh
:2 gün önceki sabah moralim bozuktu.aradan 2 saat geçti mutluluktan uçacak gibiydim,10-15 dk sonra kıskançlıktan patlayacaktım,1 gün sonra üzüntü ve sıkıntıdan patlayacaktım,2 gün sonrada (yani bugün) normalim ama yarını düşündükçe daha iyi oluyorum akşam nolacka acaba,tahminim;çok mutlu olacağımm inşallahh
mors sende bızı sorunlu depresıf ınsanlar yaptınsırnaşık şey ya ben oyle dılım kı cok degıskenıdr duygularım evet ama ben sureklı mutlu olan bı ınsanımdr hayatımdakı hersey cok guzel cunku mutlu olmamam ıcın bı nedenım yok o dusuk enerjılı saatlerden de boyle dusunerek rahatlıkla cıkabılıyorum ne psıkologu :roflol:
- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
arkadaşım benimde burcum balık aynen senin gibi bir ruh halim var.
ama sana nacizane bir tavsiyem olucak ; tabi diğer arkadaşlarımada :)
The Secret ( Sır )
Rhonda Byrne
bu kitabı okursan gercekten etkisi ve faydası oluyor. bende bayağı bir işe yaradı. mutluluklar dilerim:)
özet:
Çağlar boyu nesilden nesile geçerken, bir çok insan ona göz dikti, onu gizledi, kaybetti, çaldı, büyük paralar karşılığı satın alanlar oldu. Tarihteki en önemli insanların bazıları yüzyıllar kadar eski olan "Sır"ra vakıf olmuşlardı. Eflatun, Galileo, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein ve diğer mucitler, bilim adamları ile büyük düşünürler "Sır"rı biliyorlardı; ve şimdi "Sır" dünyaya açıklanıyor.
"Sır"rı öğrendiğinizde, istediğiniz her şeyi elde etmeyi, yapmayı, ya da istediğiniz her şey olmayı da öğrenmiş olacak; asıl kimliğinizi bulacak ve hayatta sizi bekleyen gerçek ihtişamın ne olduğunu göreceksiniz.
Sizce dünya nüfusunun sadece %1'lik bir kısmını oluşturan bir kesimin tüm maddi gelirin %96'sına sahip olması bir tesadüf mü?
Olağanüstü bir servete sahip olmak ister misiniz?
Muhteşem bir malikanede yaşamak ister misiniz
Ömrünüz boyunca hiç sıkıntıya düşmeden bolluk, bereket içinde yaşamak ister misiniz?
Ruh eşinizi bulmak ya da huzurlu, mutlu bir evlilik yaşamak ister misiniz?
Peki kendinize sorun. Gerçekten ne, ama ne istersiniz?
Amaçlarınıza ulaşmak için bu kitabı kullanmaya başlayabilirsiniz. Yaşamınızdaki herhangi bir şey için bir cevap, bir rehber arıyorsanız, sorunuzu sorun, cevap alacağınıza inanın ve bu kitabı rastgele açın. Açılan sayfada aradığınız cevabı ve tavsiyeyi bulacaksınız.
ama sana nacizane bir tavsiyem olucak ; tabi diğer arkadaşlarımada :)
The Secret ( Sır )
Rhonda Byrne
bu kitabı okursan gercekten etkisi ve faydası oluyor. bende bayağı bir işe yaradı. mutluluklar dilerim:)
özet:
Çağlar boyu nesilden nesile geçerken, bir çok insan ona göz dikti, onu gizledi, kaybetti, çaldı, büyük paralar karşılığı satın alanlar oldu. Tarihteki en önemli insanların bazıları yüzyıllar kadar eski olan "Sır"ra vakıf olmuşlardı. Eflatun, Galileo, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein ve diğer mucitler, bilim adamları ile büyük düşünürler "Sır"rı biliyorlardı; ve şimdi "Sır" dünyaya açıklanıyor.
"Sır"rı öğrendiğinizde, istediğiniz her şeyi elde etmeyi, yapmayı, ya da istediğiniz her şey olmayı da öğrenmiş olacak; asıl kimliğinizi bulacak ve hayatta sizi bekleyen gerçek ihtişamın ne olduğunu göreceksiniz.
Sizce dünya nüfusunun sadece %1'lik bir kısmını oluşturan bir kesimin tüm maddi gelirin %96'sına sahip olması bir tesadüf mü?
Olağanüstü bir servete sahip olmak ister misiniz?
Muhteşem bir malikanede yaşamak ister misiniz
Ömrünüz boyunca hiç sıkıntıya düşmeden bolluk, bereket içinde yaşamak ister misiniz?
Ruh eşinizi bulmak ya da huzurlu, mutlu bir evlilik yaşamak ister misiniz?
Peki kendinize sorun. Gerçekten ne, ama ne istersiniz?
Amaçlarınıza ulaşmak için bu kitabı kullanmaya başlayabilirsiniz. Yaşamınızdaki herhangi bir şey için bir cevap, bir rehber arıyorsanız, sorunuzu sorun, cevap alacağınıza inanın ve bu kitabı rastgele açın. Açılan sayfada aradığınız cevabı ve tavsiyeyi bulacaksınız.
benım burcum balık dııl yay ben nıe boleyım anlayamadım:roflol:evet pokahontas haklısın bende okudum o kıtabı.tam olarak secret felsefesı olmasa da ben enerjılere cok ınanıyorum evrende o kadar guclu bı enerjı var kı herkes kendı hayatını kendı yonlendırıyo ne ıstersek o enerjıyı cekıyoruz o yuzden dıyorum ya mutsuz oldugum an hemen pozıtıf enerjılerı kendıme cekıp mutlu oluorumyerimseniben ve bunu basaran da herseyı basarır bence.. mors cnm alınmadım zaten evet garıp bıse dıl psıkologa gtmek ama bızım durum psıkologluk dııl onu solemek ıstedımyerimseniben
ben sır kitabını bi arkadasımdan gecen sene okumustum, bu senede filmini izledim,,
moralim duzgun olunca gercekten hersey yolunda gidiyor,, ama onemli olan o ruh halini o sekilde tutabilmek,, bu arada su kitapı acıp cevap alma meselesi baya ilginc,, kitabı tekrar mı alsam neeee fisfisfis
moralim duzgun olunca gercekten hersey yolunda gidiyor,, ama onemli olan o ruh halini o sekilde tutabilmek,, bu arada su kitapı acıp cevap alma meselesi baya ilginc,, kitabı tekrar mı alsam neeee fisfisfis
arkadaşlar benim ruhsal durumum aşırı değişken, bi gün çok iyisem ertesi gün çok suratsız olabiliyorum, acaba burcumun etkisimi (yükseleninim de, burcumda balık), ruhsal halim iyiyken her şey çok güzel oluyor ama bozuk olunca herşey kötü gidiyor sizde de böyle mi? Öyleyse değiştirmek için ne yapıorsunuz?
Benimde burcum balık bende aynı senin gibiyim:)) mesela bişi olsun anında surat asarım hiç kimseyle konuşasım bile kalmaz ama en ufacık şeyden bile mutlu olabilirim çok ilginç iyiysem çok iyiyimdir ama kötüysem aman yaklaşmasınlar kaydirigubbakcemile3
ben sana yolunu soylıım cnm hemen kov o kotu enerjılerı ve mutlu olcagın seylerı dusun mesela suan bunları okuyabılcek gozlerın oldugunu okuduktan sonra cevap yazcak ellerin oldugunu... ben hep boyle yaparak o sıkıntılı anlarımdan cıkmayı ogrendım.o an sana bırı bısey soyledıgınde bıle ters cevap vermek gelıo ama sen tam tersını yap hıcbısey yokmus gıbı davran gercekten ıse yarıyo hayatta mutlu olcagımız cok sey var guzel kusum a.s
ben sana yolunu soylıım cnm hemen kov o kotu enerjılerı ve mutlu olcagın seylerı dusun mesela suan bunları okuyabılcek gozlerın oldugunu okuduktan sonra cevap yazcak ellerin oldugunu... ben hep boyle yaparak o sıkıntılı anlarımdan cıkmayı ogrendım.o an sana bırı bısey soyledıgınde bıle ters cevap vermek gelıo ama sen tam tersını yap hıcbısey yokmus gıbı davran gercekten ıse yarıyo hayatta mutlu olcagımız cok sey var guzel kusum a.s
İyi fikir aslında.. iyi şeyler düşünerek iyi olmamızı sağlayabiliriz.. Valla gerçektende söylediğin gibi oluyor bendede hiç bişey yapasım kalmıyo resmen herkesi tersliyorum çok ilginç ya bazen endişeleniyodum düşünüyodum neden böyle diye demekki bi ben böyle değilmişimm :çok üzgünüm: