Duygu Dikmenoğlu Anne Oldu

Nurgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2007
269
107
Tuncay Özkan baba oldu
Ergenekon Davası'ndan yaklaşık 6 yıl cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan CHP Parti Meclisi Üyesi Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan, baba oldu. Tuncay Özkan Duygu Dikmenoğlu ile evlenmişti.
4 Mart 2015

Florence Nightingale hastanesinde dün 3 kilo 580 gram ağırlığında sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getiren Duygu Dikmenoğlu Özkan'ın sağlık durumu iyi. Duygu Dikmenoğlu Özkan-Tuncay Özkan çifti bebeklerine Güneş adını verdi.
Doğumun ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından duygularını paylaşan Özkan, "Güneşimiz doğdu, Duygu ve Güneş sağlıklı. Sevdalarını sevdamıza umutlarını umutlarımıza katan halkımızla sevincimizi paylaşıyoruz." yazdı.

Ünlülerin Çocukları Ve İsimleri Tıklayınız
Değişik Ve Modern Bebek İsimleri 2015 Tıklayınız

En Güzel Bebek İsimleri 2015 İçin Tıklayınız

Şu kıza bayılırım yıllardır tarzına tavrına duruşuna... 6 yıl sevdiğini beklemek ne demektir ya hele bir hiç uğruna yatıyorsa bundan sonra hep mutlu olurlar inşallah hiç ayrılmadan bi ömür yaşarlar

bu haberi görünce acaba o hastanede doğum fiyatları ne kadar diye hemen baktım :)
niyeyse direk aklıma o geldi :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah

bu haberi görünce acaba o hastanede doğum fiyatları ne kadar diye hemen baktım :)
niyeyse direk aklıma o geldi :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah

cok pahali degil Ben de kadin doğuma oraya gidiyorum. Ama Istanbul Florence ise pahali çünkü saglik sigortasi gecmiyor. ben Sisli Florence'inkini ogrenmistim ama gebe degilim tabi ))

Arkadaşlar rica ediyorum yeni üyeyim ama nasıl konu başlığı acacagimi bilmiyorum yardimci olur musunuz

Hayırlı uğurlu olsun inşallah, analı babalı büyüsüüün

Ne güzel sonunda özgür ve mutlular,Allah bozmasın inşallah

Allah hayirli sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah. Pek de çikinmiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…