Duyarlı kadınlar kulubu üyeleri

Heyheyliyim

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
923
719
358
Diğer
Şu anda ulusal kanallarda yayınlanmakta olan 'Rings istanbul yapı' reklamları için lütfen rtük 'ü arayalım.Bu ve buna benzer reklamlar cocukların psikolojisini derinden etkiliyor.Annesiyle beraber yaşayan babalarından uzak olan cocuklar bunun gibi reklamlarda son derece üzüllüp ağlıyor.Sizlerinde bu konuda duyarlı olanızı rica ediyorum.Yapmamız gereken tek şey 444 1 178 i arayıp 30 sn lik bir görüşme yapmak.

Daha önce 'Benim babam toyata gibi adam' reklamı babası olmayan cocukların aileleri atarafından rtük'e şikayet edildiği için yayından kaldırıldı.Varsa eğer twitter hesabımızdan daha fazla sesimizi duyurmamız mümkün.

İYİ GECELER.

Hanımlar Hep Berabeber
Zayıflayalım
Dertleşelim
Muhabbet yapalım
Saçlarımızı uzatalım
AMA BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM.LÜTFEN.

Bu konuyla ilgili konu açacaktım ben de.
Düşünmeden yapılan reklamlar.
Bunlardan bir tane yok ki,onlarca.
"Hayattan rengi alın geri neyi kalır ki" diyen boya reklamları, görme engelli insanlar için ne acı bir cümle.
Anneler gününde,babalar gününde yapılan reklamlar,annesiz babasız insanlar hiç düşünülmüyor.

çok haklısın.
benim de canımı acıtır böyle cümleler.
bir de aileler üzerinden çok reklam yapılıyor. sanki ailenin mutluluğu, insanın mutluluğuo ürünü kullanmakla oluyor gibi.

teşekkürler konu için

Size özel mesaj gönderemiyorum. Bugün ibadet ettiğim için bakamam ama bigün bakmayı isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…