• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyarlı arkadaşlar bir bakabilirmi ?

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.249
398
Arkadaşlar filistin için dünyaca ünlü (yaklaşık 30 milyon üye) bir sitede imza kampanyası başlatılmıs sitenin adını vermem doğrumu bilmiyorum ama lütfen sizde bir katkıda bulunup 2 sn imza atın

avaaz.org

Arkadaşlar filistin için dünyaca ünlü (yaklaşık 30 milyon üye) bir sitede imza kampanyası başlatılmıs sitenin adını vermem doğrumu bilmiyorum ama lütfen sizde bir katkıda bulunup 2 sn imza atın

avaaz.org

Ben attım..............

imzaladım. sol altta atılan imzalar gözüküyor ve gördüğüm manzara beni çok mutlu etti. dünyanın her yerinden saniyede 10dan fazla kişi imzalıyor

umulurki faydası olur....dünya ayaklanmışken imza neyi değiştirir orasıda tartışılır

Son düzenleme:
almanya, hollanda, amerika...bunlarin hepsi destek cikiyor..birde dedikleri sey...guyya israilliler kendilerini savunuyorlarmis...umidim olmasada bende katilcam. tesekkurler bilgi icin..

İsraili tepeye çıkartmadan önce olacaktı o iş. Bunlar sadece sizin kendinizi kandırmanızdır. Ve bu mevzu bugün olan bir şey değil. Kaç yıldır devam ediyor. O zamanlar niye kabuğumuzdayken colalarınızı yudumlarken şimdi boykota geçildi anlamadım. Adamlar yıllardır filistini vuruyor zaten.

hz. İbrahim ve minik karıncayı bende söyleyip yerimi belli edeyim imzamı 2 gün önce attım avaz.org da ..

İsraili tepeye çıkartmadan önce olacaktı o iş. Bunlar sadece sizin kendinizi kandırmanızdır. Ve bu mevzu bugün olan bir şey değil. Kaç yıldır devam ediyor. O zamanlar niye kabuğumuzdayken colalarınızı yudumlarken şimdi boykota geçildi anlamadım. Adamlar yıllardır filistini vuruyor zaten.

İçmeyen yıllardır içmiyordu! Ve sadece kola değil

Back