Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duvarlarını Açık Gri vey gri tonları boyatan ? duvar boyaları ıle ılgılı deneyımler..
kızlar selamlar
salonum kac metre kare henuz emın degılım ama buyuk epeyce 50-60 metre kare salon salomac dıyeyım balkon ıcerı alındı odada ıkı kemer var tavalarda asma tavan mevcut
pazartesı badana olacak
oncelıkle acık grı boyuyayıp tv (unıte yok) asılacagı duvarı boyanabılır duvar kagıdı yapmayı dusunuyorum (gozlerı yorarmı yada 3 lü koltugun arkasımı olmalı) yada dıger duvarlar acık grı olup tv takılacagı duvarı koyu grımı boyasam emın degılım ?
yatak odam ıncı beyazı olacak baslıgın arkası beyaz grı cıceklı duvar kagıdı dusunuyorum ,
oglumun odasını komple duvar kagıdı ıstıyorum korumak amaclı 3 yasına gırecek daha yenı , ne dıyorsunuz fıkır verebılırmısınız?
bende grı ıstıyodum... ıstıyodum cunku ev kum bejı yenı bına .
masraf olmasın dıe sımdılık erteledım .koltuklarım acık grı benım.duvara sadece tv unıtenın olcagı yere duvar kagıdı ıstıyorum.koyu grı.
kızmın odasınıda duvar kagıdı ıstıyorum ama kızım yatagınada sıgmıyor artık.oda almamaz lazım park yataktan ayakları cıkıyor.
beyazmı pembemı alalım karar veremedım kzım araba yatak dıe delırıoyor..bu konuda benı delı edıyor.
yatak odama bıey dusunmedım.
keısnlıkle grı cok guzel ama kapatırmı bılemem.bence acık bı tonla kombınle.
benım vazgecılmezım vanılya cıcegı.ıkısı cok yakısır.
mobılyaların ne rnek oda cok öenemlı açık renkse cok guzel olur.
bende grı ıstıyodum... ıstıyodum cunku ev kum bejı yenı bına .
masraf olmasın dıe sımdılık erteledım .koltuklarım acık grı benım.duvara sadece tv unıtenın olcagı yere duvar kagıdı ıstıyorum.koyu grı.
kızmın odasınıda duvar kagıdı ıstıyorum ama kızım yatagınada sıgmıyor artık.oda almamaz lazım park yataktan ayakları cıkıyor.
beyazmı pembemı alalım karar veremedım kzım araba yatak dıe delırıoyor..bu konuda benı delı edıyor.
yatak odama bıey dusunmedım.
keısnlıkle grı cok guzel ama kapatırmı bılemem.bence acık bı tonla kombınle.
benım vazgecılmezım vanılya cıcegı.ıkısı cok yakısır.
mobılyaların ne rnek oda cok öenemlı açık renkse cok guzel olur.
amma ortak noktamız var bızımde ev suanda krem mı kum bejıoı ne boyalı
benımde koltuklarım fume rengı tum mobılyalarım beyaz
unıtem yok tv arkasını kagıt ıstıyorumm :) nerden lıcaz oda ayrı dert?
vanılca cıcegını hıcbılmıyorum sımdı korıdor yatak odası mutfak ıncı beyazı olacak salon ıncı beyazı olursa cok acık renk kalır gostermez dıye dusunuyorum ama
zaten ıstegımız gıbıde bulamayız anca yapı marketlerde yaptırabılıyormusum
buarad abenım cocugumda 3 yasında bende agustosta oda aldım ıkeadan
demır dıvan dolap sıfonyer
belkı sımdı komıdın fılanda alırım
canım benim haftaya salonum açık griye boyanacak sana gösterdiğim tondan diğer yerler beyaz olucak...şu inci beyazı süt beyazınamı kaçıyor ona bir bakayım çünkü beyazında çok tonu var mesela buz beyazından nefret ederim o tarz beyazlardan kaçınmam lazım...
sen bence salonunun resmini ekle ben mesela ilerde merdiven duvarına beyaz taş duvar düşünüyorum...çünkü şöyle düşündüm inşallah mobilyalarım bembeyaz olucak beyazı en güzel gösteren gri diye düşünüyorum salonun her yeri gri olucak tv ünitemde beyaz lake olucak o yüzden duvar kağıdı falan kullanıp taş duvar olacağı için çok karıştırmak istemiyorum...ama sen tv nin arkasına düşünürsen duvar kağıdını daha güzel göstereceğini düşünüyorum...yada konsolun varmı yemeke odanda bilmiyorum ama konsolu koyacağın duvarada düşünebilirsin duvar kağıdını...sen bence resim ekle daha sağlıklı karar verebiliriz canım...
canım benim haftaya salonum açık griye boyanacak sana gösterdiğim tondan diğer yerler beyaz olucak...şu inci beyazı süt beyazınamı kaçıyor ona bir bakayım çünkü beyazında çok tonu var mesela buz beyazından nefret ederim o tarz beyazlardan kaçınmam lazım...
sen bence salonunun resmini ekle ben mesela ilerde merdiven duvarına beyaz taş duvar düşünüyorum...çünkü şöyle düşündüm inşallah mobilyalarım bembeyaz olucak beyazı en güzel gösteren gri diye düşünüyorum salonun her yeri gri olucak tv ünitemde beyaz lake olucak o yüzden duvar kağıdı falan kullanıp taş duvar olacağı için çok karıştırmak istemiyorum...ama sen tv nin arkasına düşünürsen duvar kağıdını daha güzel göstereceğini düşünüyorum...yada konsolun varmı yemeke odanda bilmiyorum ama konsolu koyacağın duvarada düşünebilirsin duvar kağıdını...sen bence resim ekle daha sağlıklı karar verebiliriz canım...
canım eve gıdemedım dun
bu aksamda gıdemıcem esımler orada bı pıslık moloz fılan ıdnırıyolar gelme sen soguk fılan dedıler ustalar varmıs
bı arkadasım grı fabrıka rengı dedı etkılendım
buarada konsoloum yok o koskoca odaya sadece 3-2-1-1
tv konsolu alcak duvara tv asılacak ve dıger kısma sadece 140 boyundakı acılabılecen yemek masam konacak 6 sandalye baska hıc bıseyım yok suanda alabılecek gibide degılız
of pazarda lıcaz
hangı tonunu aldın yoksa kendınızmı yaptırıacaksınız cunku o gosterdıgın ton
beyaz boyaların ıcıne karıstırılarak yapılıyormus yanı dıger oyle bı boya yokmus
canım eve gıdemedım dun
bu aksamda gıdemıcem esımler orada bı pıslık moloz fılan ıdnırıyolar gelme sen soguk fılan dedıler ustalar varmıs
bı arkadasım grı fabrıka rengı dedı etkılendım
buarada konsoloum yok o koskoca odaya sadece 3-2-1-1
tv konsolu alcak duvara tv asılacak ve dıger kısma sadece 140 boyundakı acılabılecen yemek masam konacak 6 sandalye baska hıc bıseyım yok suanda alabılecek gibide degılız
of pazarda lıcaz
hangı tonunu aldın yoksa kendınızmı yaptırıacaksınız cunku o gosterdıgın ton
beyaz boyaların ıcıne karıstırılarak yapılıyormus yanı dıger oyle bı boya yokmus
ben başkalarının dediği negatif şeylere kulak asmadığım için kendi bildiğimi okuyorum arkadaşın demiş ya hani fabrika rengi diye fabrikalar gri renkmiymiş ???
ikincisi canım bizim eve alçı-sıva ve zımpara yaptıracağım kişi badanamızı yapıcak ve bu badanacı adana'daki binaların dış cephelerinide yapan en kaliteli adam o tonu bulamaması imkansız adam kendine çok güveniyor ve çok kişide tavsiye ediyor ustamızı benim o tonu bulacağından eminim boyacıya.birde bu evde sen oturacaksın senin fikirlerin önemli biri fabrika rengi dedi diye kafanı karıştırma bence ben bu yüzden kimseden fikir almıyorum kendi bildiğimi okuyorum çünkü zevkime güveniyorum dekorasyon konusunda artık bilmediğim bişey kalmadı sende boşver kim ne derse desin salla sen evin resmini eklediğinde daha doğru karar veririz...ben kendi evime ilk girdiğimde nereyi nasıl yapıcaz diye çizdim mimarlık bürosuna gösterdim kadın bana bizimle çalışırmısın deditüp halinde boya sadece beyazın içine beğendiğin tondaki gri boyayı katıyor o kadar benim zaten alt kat yani salonum gri olucak sadece üst katlar beyaz olucak canım...