duvarlarını açık gri boyatan varmı aranızda ?

seren1077

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
215
15
318
oturma odamın koltuklarının rengi kırmızı, gri ve siyah.. duvarlarıysa pembe. artık çok sıkıldım pembe renkten çünkü odayı boğuyor. ben duvarlarımı açık gri renk istiyorum. günlerdir netten bakıyorum renklere ama bir türlü karar veremedim. ve korkuyorum, koyu renk olurda odayı karartırsa diye. yaptıran , kullanan varsa lütfen fikir verebilirmi bana. boya markası ve adınıda yazarsanız çok sevinirim, teşekkürler.

Bir ay önce açık griye boyattım çokta güzel oldu mobilyalarım siyah beyaz çok uyum sağladı.istediğin renge göre boyaları karıştırıp hazırlayan yerler var.Biz bauhausta hazırlattık aklına gelebilecek her tonu hazırlıyorlar boyanın markası genıustu .Boyadanda çok memnun kaldık

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için.. ama ben kesin bir boya rengi istiyorum, çünkü daha sonra o karışımı tekrar ayarlamak zor diyor eşim. ben marshalın ıslak kum ve mine rengini gri tonu olarak gördüm ama emin değilim. birde filli boyanın kumru ve bej pembe rengi var gri tonuna benzeyen. yani tam bir renk ve marka bekliyorum cevap olarak, lütfen yardımcı olun.. bir an önce bulmam ve yaptırmam gerekiyor..

Ben size İtalyan griyi öneririm. Harika bir renk tonudur. Bir koyusuyla istenilirse duvarlarda kombinede yapılabilir. Mesela TV'nin bulunduğu duvar koyu gri diğer duvarlar İtalya gri. Deneyin pişman olmayacaksınız.

canım sakın katologdaki renge bakıp açık griye yakın olabileceğini düşünme..görümcemin mobilyaları beyaz parkelerde beyaz oda duvara sadece beyaz boya alıp içine çok az siyah karıştırıyor.sen gözünle ayarlarsın zaten ne kadar koyu beyaz istersen o kadar..ama o çok az miktarda siyah koyuyor kireç gibi gözükmesin beyaz diye...sonuç mükemmel oluyo tabi..ben ilk gördüğümde büyülenmiştim bembeyaz bir salon olmuştu..:14:

Back
X