Duvarlarınızın deseninden sıkıldınız, ya da fazla mı düz bulmaya başladınız? Küçük dokunuşlarla odalarınızı çevreleyen duvarlarınıza bambaşka havalar katabilirsiniz. İşte size ipuçları…
Rengarenk duvar kağıtları: Duvarlarınızı boyamak için, çok daha pratik bir yöntemle onları canlandırmanın bir yol var: Mobilyalarınıza uyum sağlayacak birbirinden farklı desenlerdeki duvar kağıtlarını kullanarak odanızı yeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz.
Labirent raflar: Hem kitaplarınıza ve aksesuarlarınıza alternatif bir depolama çözümü olacak, hem de duvarınıza değişik bir hava katacak rafların şekillerini belirlemek sizin elinizde. İster klasikten vazgeçmeyip düz ve paralel raflar, ister metal-siyah-kırmızı gibi iddialı renklerden oluşan labirent raflar kullanın.
Aynalar: Aynalar, özellikle de büyük aynalar mekanların genişliğini arttırmak ve ortama aydınlık bir hava katmak için birebirdir. Siz de salonunuzun darlığından ve sıkıcılığından yakınıyorsanız büyük bir ayna alıp duvarınıza asabilirsiniz.
Saatler: Saatler duvarlarımızın vazgeçilmez aksesuarlarıdır. Dilediğiniz renkte ve desende saatlerle odanızın havasını değiştirebilirsiniz. Modern ve eğlenceli bir görünüm için isterseniz birden fazla saati asimetrik biçimlerde duvarınıza asın.
süper bir paylaşım olmuş bende bunu arıyordum. Forumda harika şeyler varmış ben az önce www.morinek.co da kanvas boyama tablolarını gördüm onlarıda tavsiye ederim herkese. forumdaki tavsiyelerde harika oluyor buarada.