Duvarlarımı nasıl süsleyebilirim?

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
duvar-saati-660x400.jpg

Duvarlarınızın deseninden sıkıldınız, ya da fazla mı düz bulmaya başladınız? Küçük dokunuşlarla odalarınızı çevreleyen duvarlarınıza bambaşka havalar katabilirsiniz. İşte size ipuçları…

• Rengarenk duvar kağıtları: Duvarlarınızı boyamak için, çok daha pratik bir yöntemle onları canlandırmanın bir yol var: Mobilyalarınıza uyum sağlayacak birbirinden farklı desenlerdeki duvar kağıtlarını kullanarak odanızı yeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz.
  • Labirent raflar: Hem kitaplarınıza ve aksesuarlarınıza alternatif bir depolama çözümü olacak, hem de duvarınıza değişik bir hava katacak rafların şekillerini belirlemek sizin elinizde. İster klasikten vazgeçmeyip düz ve paralel raflar, ister metal-siyah-kırmızı gibi iddialı renklerden oluşan labirent raflar kullanın.
  • Aynalar: Aynalar, özellikle de büyük aynalar mekanların genişliğini arttırmak ve ortama aydınlık bir hava katmak için birebirdir. Siz de salonunuzun darlığından ve sıkıcılığından yakınıyorsanız büyük bir ayna alıp duvarınıza asabilirsiniz.
  • Saatler: Saatler duvarlarımızın vazgeçilmez aksesuarlarıdır. Dilediğiniz renkte ve desende saatlerle odanızın havasını değiştirebilirsiniz. Modern ve eğlenceli bir görünüm için isterseniz birden fazla saati asimetrik biçimlerde duvarınıza asın.
kaynak:evhayat

süper bir paylaşım olmuş bende bunu arıyordum. Forumda harika şeyler varmış ben az önce www.morinek.co da kanvas boyama tablolarını gördüm onlarıda tavsiye ederim herkese. forumdaki tavsiyelerde harika oluyor buarada.

X