duvarlarim ne renk olsun fikrinize ihtiyacim var

ballilokum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
81
0
36
Diğer
arkadaslar ben duvarlarimin ne renk olucagina karar veremedim cook acik ve ferah renkler istiyorum.. size esylarimi tarif edeyim...

oturma odam:
koltuk takimim beyaz deri ve kumas
orta sehpam ve tv sehpam beyaz ve siyah lake
halim beyaz üzerinde siyah ve gri kareler var
perdem mekanizmali beyaz üzerinde siyah cizgiler var

salonum:
salon takimim kirik beyaz ve altin rengi
yemek takimida beyaz lake ve altin rengi
halim krem ve altin rengi
perdemin tülü kirik beyaz ve fonu altin rengi

yatak odam
dolabim beyaz üzerinde gümüs renginde desen var
yatak basligim beyaz deri bazam beyaz
halim beyaz ayi postu seklinde
perdem beyaz mekanizmali
komedinlerimde beyaz ve gümüs renginde deseni var üzerinde

sizce bu renkteki mobilyalarimi gösterebilmem icin ayni zamandada ferah olmasi icin duvarlarimi hangi renge boyamaliyim?

ben aslinda bembeyaz istiyorudm ama mobilyalari böyle aldim duvarlari beyaza boyarsam mobilyayi hic göstermeyecek.. kontrast iyi olur ama koyu renkler istemiyorum..
acik renklerde ve ferah olsun istiyorum.. kirik beyaz krem nasil olur?

baska ne renk olabilir?
fikirlerinize ihtiyacim var lütfen...

iki renk boya mesala aturma odam beyaz siyah mobilyalar yazmışsın üç duvarını beyaz boya televizyon gelen yeride siyah beyazlı modern duvar kağıtları var süper olur aynı zamanda o kağıtların altın renkli kahveli tonlarıda var kontras yaratabilirisin :)mobilya renklerine göre tekrenk boyamak istiyorum dersen beyaz,kumbeji,kese kağıdı rengi olabilir açık renk herzaman daha ferah olmasını sağlar evin bence :3::3::3::3::3::3::3:

Konu icerik nedeniyle Boya ve Duvar Kagitlari basligina alinmistir.
Bilginize.

arkadaslar ben duvarlarimin ne renk olucagina karar veremedim cook acik ve ferah renkler istiyorum.. size esylarimi tarif edeyim...

oturma odam:
koltuk takimim beyaz deri ve kumas
orta sehpam ve tv sehpam beyaz ve siyah lake
halim beyaz üzerinde siyah ve gri kareler var
perdem mekanizmali beyaz üzerinde siyah cizgiler var

salonum:
salon takimim kirik beyaz ve altin rengi
yemek takimida beyaz lake ve altin rengi
halim krem ve altin rengi
perdemin tülü kirik beyaz ve fonu altin rengi

yatak odam
dolabim beyaz üzerinde gümüs renginde desen var
yatak basligim beyaz deri bazam beyaz
halim beyaz ayi postu seklinde
perdem beyaz mekanizmali
komedinlerimde beyaz ve gümüs renginde deseni var üzerinde

sizce bu renkteki mobilyalarimi gösterebilmem icin ayni zamandada ferah olmasi icin duvarlarimi hangi renge boyamaliyim?

ben aslinda bembeyaz istiyorudm ama mobilyalari böyle aldim duvarlari beyaza boyarsam mobilyayi hic göstermeyecek.. kontrast iyi olur ama koyu renkler istemiyorum..
acik renklerde ve ferah olsun istiyorum.. kirik beyaz krem nasil olur?

baska ne renk olabilir?
fikirlerinize ihtiyacim var lütfen...

ilk tavsiyem duvarları da bembeyaz yapıp duvarlara asacağın tablo raf fotograf çerçeveleri gibi şeylerle yada diğer renkli aksesuarlarla odayı hareketlendirebilirsin böylece sıkıldığın anda sadece küçük değişiklikler yapman mümkün olur
yada son dönemlerde çok moda oldu ya bu tek duvarı değişik renk yapmak yada desenli duvar kağıdı yapmak öyle yapabilirsin. ama hangi duvarı yapacağınçok önemli bence
örneğin oturma odanda tv üniten iki renk birlikte olduğu için bi de o duvarı desenli kağıt kaplarsan çok yorucu ve karışık olur onun yerine koltuğun arkasında kalan duvara tek renk füme yada desenli kağıt yaparsan hem de kontrast yapıp koltuklarını öne çıkarmış olursun
nacizane görüşlerim bunlar kolay gelsin allah sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip etsin

kizlar resimleri ekliyorum

Eklentiler

• $07022011369.webp
    $07022011369.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 141
  • $Foto049.webp
    $Foto049.webp
    11 KB · Görüntüleme: 134
  • $09022011378.webp
    $09022011378.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 134
  • $09022011379.webp
    $09022011379.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 125
  • $Foto058.webp
    $Foto058.webp
    13 KB · Görüntüleme: 123
  • $Foto052.webp
    $Foto052.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 118
  • $Foto043 (2).webp
    $Foto043 (2).webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 159
  • $09022011376.webp
    $09022011376.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 133
  • $Foto050.webp
    $Foto050.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 170
  • $Foto042 (2).webp
    $Foto042 (2).webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 131
  • $07022011370.webp
    $07022011370.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 151
  • $Foto055.webp
    $Foto055.webp
    7 KB · Görüntüleme: 113
  • $7.webp
    $7.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleme:
kizlar magazada cekmis oldugum resimleride yüklüyorum..evim insaat suanda yoksa onuda yüklemek isterdim.. hepsi bitsin zaten ekliyecemde.. siz simdilik görebilesiniz diye fikir verirken..

OTURMA ODASI

koltuk takimi
Eki Görüntüle 173269

Eki Görüntüle 173272

orta sehpasi (kahve yeri beyaz, beyaz yeri siyah oldu)
Eki Görüntüle 173276

tv sehpasi (kahve yeri beyaz, beyaz yeri siyah oldu yine)
Eki Görüntüle 173275

hali
Eki Görüntüle 173277

perde (mekanizmali- bu sadece kumas örnegi)
Eki Görüntüle 173274

SALON

salon takimim bu sekilde özel yapildi elimde sadece bu fotograf var
$09022011380.webp

salon icin orta sehpa kahve olan yeri lake beyaz ve ayaklari altin rengi oldu
$Foto044 (2).webp

halim
$Foto051.webp

perde ve fon
Eki Görüntüle 173273

YEMEK ODASI

sandalyeler salon takiminin kumasindan oldu hepsi kirik beyaz
Eki Görüntüle 173266

Eki Görüntüle 173271

YATAK ODASI

yatak
Eki Görüntüle 173278

dolap ve sifonyer
Eki Görüntüle 173268

post hali
Eki Görüntüle 173270

perde (mekanizmali)
Eki Görüntüle 173267

ayni zamanda esyalarim nasil? hakkinda yorum yapabilirsiniz :55:

ilk tavsiyem duvarları da bembeyaz yapıp duvarlara asacağın tablo raf fotograf çerçeveleri gibi şeylerle yada diğer renkli aksesuarlarla odayı hareketlendirebilirsin böylece sıkıldığın anda sadece küçük değişiklikler yapman mümkün olur
yada son dönemlerde çok moda oldu ya bu tek duvarı değişik renk yapmak yada desenli duvar kağıdı yapmak öyle yapabilirsin. ama hangi duvarı yapacağınçok önemli bence
örneğin oturma odanda tv üniten iki renk birlikte olduğu için bi de o duvarı desenli kağıt kaplarsan çok yorucu ve karışık olur onun yerine koltuğun arkasında kalan duvara tek renk füme yada desenli kağıt yaparsan hem de kontrast yapıp koltuklarını öne çıkarmış olursun
nacizane görüşlerim bunlar kolay gelsin allah sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip etsin

canim tesk ederim fikin icin evet desenli duvar kagidiyla hareketlendirebilirim
aslinda ben bi odanin duvarlarinin dördününde ayni renk olmasindan yanayim ama cok soluk duracak o zaman galiba böylesi daha hos olur...

esya seciminde genelde hep 2 renk kullandim.. 3cü rengi dekorasyona sakladim.. mesela oturma odam siyah beyaz süslerimi kirmizi düsünüyorum sikildigimda kolaylikla degistirebileyim diye

yatak odasida öyle beyaz ve gümüs rengi yatak örtümü gümüs rengi düsünüyorum sikildigimda mor örtü alirim beyaz gümüs mor olur..
öyle yani...

bilmiyorum anlatabildimmi

Son düzenleme:
iki renk boya mesala aturma odam beyaz siyah mobilyalar yazmışsın üç duvarını beyaz boya televizyon gelen yeride siyah beyazlı modern duvar kağıtları var süper olur aynı zamanda o kağıtların altın renkli kahveli tonlarıda var kontras yaratabilirisin :)mobilya renklerine göre tekrenk boyamak istiyorum dersen beyaz,kumbeji,kese kağıdı rengi olabilir açık renk herzaman daha ferah olmasını sağlar evin bence :3::3::3::3::3::3::3:

tesk ederim canim katkin ve fikrin icin
düsünecem :)

Son düzenleme:
perdemde beyaz ya koltugumun birisinide camin oldugu duvara koycam.. tam kapidan giriste karsinda oluyo.. ve kücük bir duvar o duvari füme rengi yapsam olurmu dersiniz?
yoksa cok fazla veya büyük duvari füme rengi kullanmaktan kacinmak istiyorum..

bide kesekagidi rengini annem otruma odasinda kullandi yillarca simdi beyaza boyadida oh be dünya varmis diyo.. cok sikmisti belli... acaba daraltirmi diye düsünmeye basladim?

şu günlerde bende renk arayışındayım :1: polisanın beyaz renk katalogu var çok güzel beyaz tonları var bence bir bak derim. beyaz ve tonları evi her zaman daha ferah gösteriyor üstüne stiker yada bir duvara duvar kağıdı ile hareketlendirilebilir diye düşünüyorum bende öyle yaptıracağım. bence krem yaptırma krem boyanınca çok sarı gibi geliyor bana.

Back
X