- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- Konu Sahibi sessizgemi50
Biz de hiçbir sıkıntı olmadı halı ve koltukların rengi aynı.
Konu sahibinin konusunun arasına girmiş gibi oldum ama çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de hiçbir sıkıntı olmadı halı ve koltukların rengi aynı.
ben koltukta ve gömlekte denedim, sildiğim kısımlar daha açık renk kaldı. Sonradan bütün koltuğu silsem ve gömleği yıkasam da o açıklık değişmedi. Belki markası farklıdır diyeceğim ama kırmızı şişede asprin işte. Karbonatlı su gibi rengi var.Kıyafetler için düşünmemiştim ama halıya kullanmayı düşünmüştüm.
Halım krem tonlarında ve kahve ya da çay damlarsa çıkarana kadar yapmadığım kalmıyor.
Evde de deli gibi kahve içilince haftada 1 aynı olayı yaşıyorum.
Acaba sakıncası olur mu halıya?
ben koltukta ve gömlekte denedim, sildiğim kısımlar daha açık renk kaldı. Sonradan bütün koltuğu silsem ve gömleği yıkasam da o açıklık değişmedi. Belki markası farklıdır diyeceğim ama kırmızı şişede asprin işte. Karbonatlı su gibi rengi var.
Bizdeki şuydu belki marka farkı vardır:Demeyin ya, ben de sevinmiştim valla kurtuldum diye.
Bundandı benim aldığım boş boş duran.
Bizdeki şuydu belki marka farkı vardır:
Bulaşık makinası parlatıcısını tavsiye ederim..çok güzel çıkartıyor halılardaki lekeleri..Riske de atılmaz ki
Neyse artık haftada 1 halı sile sile belki sakarlıktan kurtulurum.
Bulaşık makinası parlatıcısını tavsiye ederim..çok güzel çıkartıyor halılardaki lekeleri..
Bendeki bundan değil canım,tamam şişe aynı renk ama markası farklı bimdeki satılAndan.Demeyin ya, ben de sevinmiştim valla kurtuldum diye.
Bundandı benim aldığım boş boş duran.
Bendeki bundan değil canım,tamam şişe aynı renk ama markası farklı bimdeki satılAndan.