duvarım mahvolcu canım cok sıkkın:(

Kıyafetler için düşünmemiştim ama halıya kullanmayı düşünmüştüm.
Halım krem tonlarında ve kahve ya da çay damlarsa çıkarana kadar yapmadığım kalmıyor.
Evde de deli gibi kahve içilince haftada 1 aynı olayı yaşıyorum.
Acaba sakıncası olur mu halıya?
ben koltukta ve gömlekte denedim, sildiğim kısımlar daha açık renk kaldı. Sonradan bütün koltuğu silsem ve gömleği yıkasam da o açıklık değişmedi. Belki markası farklıdır diyeceğim ama kırmızı şişede asprin işte. Karbonatlı su gibi rengi var.

ben koltukta ve gömlekte denedim, sildiğim kısımlar daha açık renk kaldı. Sonradan bütün koltuğu silsem ve gömleği yıkasam da o açıklık değişmedi. Belki markası farklıdır diyeceğim ama kırmızı şişede asprin işte. Karbonatlı su gibi rengi var.

Demeyin ya, ben de sevinmiştim valla kurtuldum diye.
Bundandı benim aldığım boş boş duran.
VATAN-ASPRINE-500-ML-20104131814.jpg

Kızartma yağı olan yeri boyayamazsınız. Yağ boyayı kusturur. Becerebilirseniz bölgeyi kazıyıp, çok ince alçı atıp öyle boyamanız lazım. Siz yaparsanız malzeme olarak çok ucuz. Ama usta çağırırsanız biraz maliyetli olur.

yok eğer uğraşamam derseniz;yanmaz silinebilir duvar kağıtları var. O bölgeye koyarsınız, oturduğunuz süre boyunca bir daha tavuk yapmam diyemeceğinize göre; tekrarı olacaktır bunun. O zamanda siler geçesiniz...

Ama en iyisi dandikten, duvar karoları var, alın yarım kilo baz, yapıştırın, aralarını da derzleyin, geçin. Bir gününüzü alır. Amway temizlik malzemesinden ucuza gelir.

Bulaşık makinası parlatıcısını tavsiye ederim..çok güzel çıkartıyor halılardaki lekeleri..

Bildiğimiz parlatıcı mı o_O
Çok ilginçmiş gerçekten.
Bunu da ilk döktüğümde küçük bir yerde denemek istiyorum.

Merhaba ben bugun stıckers aldım yapıştrdm cok hos oldu lekeler kapandı su an ıcın cozum yolu bu sakın benım gıbı yag patlatanlar amway veya bu dıger ürünler kullanmayın daha beter oluyo onun cozumu kazıyıp tekrar boya ben resim paylaşacam sıze gosterıym ama beceremedım resm atmayı

Demeyin ya, ben de sevinmiştim valla kurtuldum diye.
Bundandı benim aldığım boş boş duran.
VATAN-ASPRINE-500-ML-20104131814.jpg
Bendeki bundan değil canım,tamam şişe aynı renk ama markası farklı bimdeki satılAndan.

Bendeki bundan değil canım,tamam şişe aynı renk ama markası farklı bimdeki satılAndan.

Anladım, sanırım pek cesaret edebilecek gibi değilim zaten.
Çok teşekkürler cevaplarınız için.

X