- 13 Şubat 2015
- 54
- 12
- 33
- Konu Sahibi sessizgemi50
benımkı siliniyo ama işte yag cıkmadıı siz ne yaptınız pekııBizde de oldu, boyadık ama geçmedi. Mutfak temizleyicileri de çıkarmadı. Silinebilir boya değil ama bizimki, belirteyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımkı siliniyo ama işte yag cıkmadıı siz ne yaptınız pekııBizde de oldu, boyadık ama geçmedi. Mutfak temizleyicileri de çıkarmadı. Silinebilir boya değil ama bizimki, belirteyim.
benımkı siliniyo ama işte yag cıkmadıı siz ne yaptınız pekıı
duruyor öyle:)benımkı siliniyo ama işte yag cıkmadıı siz ne yaptınız pekıı
görmedim oncekı yorumu hangı ürün buönceki yorumumu gözden kaçırmış olabilir misiniz? aklınıza gelecek her tür temizlik malzemesini deneyip çıkaramadığım yağ lekelerini önerdiğim ürün su gibi akıttı. reklam yapıyormuş gibi hissettim ama gerçekten bu bilgiyi paylaşmak insanlık vazifem
görmedim oncekı yorumu hangı ürün bu
nazar boncuğu nıyetıne:)duruyor öyle:)
bugun fırın temızleyıcı yag cozucu kullandım faydası olmadıamwayın fırın temizleyicisi
bugun fırın temızleyıcı yag cozucu kullandım faydası olmadı
Elinize eldiven geçirip yağ çözü ile iyice temizleyin,yada aspirin isimli deterjan ile de temizleyebilirsiniz.
Şişesi kırmızı renkli canım fısfıslı üstünde aspirin diye yazıyor,ama evdeki bütün lekeleri temizliyor.Bu aspirinin fotoğrafını ekleyebilir misiniz?
Sürekli söyleniyor ama benim kullandığım ürünle aynı mı bilmiyorum. Kokusundan nefret ettiğimden pek kullanamıyorum da.
Aspirini dene bir de.bugun fırın temızleyıcı yag cozucu kullandım faydası olmadı
Şişesi kırmızı renkli canım fısfıslı üstünde aspirin diye yazıyor,ama evdeki bütün lekeleri temizliyor.
Ben asprin denen üründen memnun kalmadım, kıyafetlerin ve kumaşların rengini alıyor belirteyim...
Biz de hiçbir sıkıntı olmadı halı ve koltukların rengi aynı.Kıyafetler için düşünmemiştim ama halıya kullanmayı düşünmüştüm.
Halım krem tonlarında ve kahve ya da çay damlarsa çıkarana kadar yapmadığım kalmıyor.
Evde de deli gibi kahve içilince haftada 1 aynı olayı yaşıyorum.
Acaba sakıncası olur mu halıya?