duvarım mahvolcu canım cok sıkkın:(

ev sahipleri duvara sıçrayan yağa da karışıyorlar mı? bizim de var kiracılarımız yıllardır...ilginç...ben gidip aa duvara yağ sıçramış evin değeri düştü diyemem...demem...dememem gerek...diye düşünüyorum.....

benımkı siliniyo ama işte yag cıkmadıı siz ne yaptınız pekıı

önceki yorumumu gözden kaçırmış olabilir misiniz? aklınıza gelecek her tür temizlik malzemesini deneyip çıkaramadığım yağ lekelerini önerdiğim ürün su gibi akıttı. reklam yapıyormuş gibi hissettim ama gerçekten bu bilgiyi paylaşmak insanlık vazifem :KK45:

önceki yorumumu gözden kaçırmış olabilir misiniz? aklınıza gelecek her tür temizlik malzemesini deneyip çıkaramadığım yağ lekelerini önerdiğim ürün su gibi akıttı. reklam yapıyormuş gibi hissettim ama gerçekten bu bilgiyi paylaşmak insanlık vazifem :KK45:
görmedim oncekı yorumu hangı ürün bu

bugun fırın temızleyıcı yag cozucu kullandım faydası olmadı

marketlerde satılan yağ çözücüleri söylüyorsanız onlar bende de işe yaramamıştı. hatta diğer tüm temizlik grubu ürünler, bir tek bu ürün çıkardı hiç umudum yokken ve tesadüfen. artık daha fazla ısrar etmeyeceğim üç mesajdır aynı şeyi anlatmaya çalışıyorum :)

Fotograf yukleyebilir misiniz? Ona gore yorum yapsak daha mantikli sanki.

Elinize eldiven geçirip yağ çözü ile iyice temizleyin,yada aspirin isimli deterjan ile de temizleyebilirsiniz.

Bu aspirinin fotoğrafını ekleyebilir misiniz?
Sürekli söyleniyor ama benim kullandığım ürünle aynı mı bilmiyorum. Kokusundan nefret ettiğimden pek kullanamıyorum da.

Yazıldı mı bilmiyorum ama o bölgeyi duvar kağıdı ile kaplasanız silinebilir üstelik ve dekoratif görüntü olur.

Bu aspirinin fotoğrafını ekleyebilir misiniz?
Sürekli söyleniyor ama benim kullandığım ürünle aynı mı bilmiyorum. Kokusundan nefret ettiğimden pek kullanamıyorum da.
Şişesi kırmızı renkli canım fısfıslı üstünde aspirin diye yazıyor,ama evdeki bütün lekeleri temizliyor.

Şişesi kırmızı renkli canım fısfıslı üstünde aspirin diye yazıyor,ama evdeki bütün lekeleri temizliyor.

Demek benim aldığım ürün bu.
Kokusundan nefret ettiğimden hiç kullanamıyorum ama acil bir durum olunca kullanayım o zaman ben bunu.
Teşekkür ediyorum.

Ben asprin denen üründen memnun kalmadım, kıyafetlerin ve kumaşların rengini alıyor belirteyim...

Boyadığın zaman komple mutfağı boyaman lazım sadece yağlı kısmı boyarsan ne kadar renk aynı olursa olsun alabele oluyor kesinlikle tutmuyor birde sizinde dediğiniz gibi boyasanızda yağ lekesi belli olur boya yapmadan önce yağ lekeleri olan yerleri hafifçe kazıyınki belli olmasın bencede stikr yapıştırın en iyisi

Ben asprin denen üründen memnun kalmadım, kıyafetlerin ve kumaşların rengini alıyor belirteyim...

Kıyafetler için düşünmemiştim ama halıya kullanmayı düşünmüştüm.
Halım krem tonlarında ve kahve ya da çay damlarsa çıkarana kadar yapmadığım kalmıyor.
Evde de deli gibi kahve içilince haftada 1 aynı olayı yaşıyorum.
Acaba sakıncası olur mu halıya?

Kıyafetler için düşünmemiştim ama halıya kullanmayı düşünmüştüm.
Halım krem tonlarında ve kahve ya da çay damlarsa çıkarana kadar yapmadığım kalmıyor.
Evde de deli gibi kahve içilince haftada 1 aynı olayı yaşıyorum.
Acaba sakıncası olur mu halıya?
Biz de hiçbir sıkıntı olmadı halı ve koltukların rengi aynı.

X