- 13 Şubat 2015
- 54
- 12
- 33
-
- Konu Sahibi sessizgemi50
uzerıne boya surunce olurmuşimdi sıçrayan yeri sadece boyasana
aynı renk boyayla boya sıçrayan yeri . ama bunu tecrübeli biri yapsın boya izi bırakırsın.uzerıne boya surunce olurmu
merhabaa bu belkı buyuk sorun degıl aama benım için buyuk 5 ay once yenı bı bınaya tasındımm dun mutfakta tavuk kızarıyodu agzıda kapalıydıı pat dıye ses geldı basta bıse goremedım yemegı yedıkten sonra yan duvara baktım kı yağlar sıçramıss duvar daha taptazeydıı cok uzgunum napacamı sasırdım ınt nette busru formül buldum cıkmıyooo hatta azıcık zorladım beyazladı ora offf kıracı olmak ne zormuş yaa ınanın o mutfak ev bana aıt olsa yanı ev benım olsa ınanın mutfağın heryerını duvarlarını fayans yaptırırdım o zaman bıse olmazdı aksılık ew sahıbıde aynı apartmanda yanı gelse ve görse bılmıyom ne derr cok üzgünüm aklımaa su yapışkanlı duvar suslerı geldıı yag sıçrayan yerlere yapıştırsam hem renklı durur hem goruntu gıder evden cıkarkendee boyatacaz zaten offf moralım sıfırr
Elinize eldiven geçirip yağ çözü ile iyice temizleyin,yada aspirin isimli deterjan ile de temizleyebilirsiniz.merhabaa bu belkı buyuk sorun degıl aama benım için buyuk 5 ay once yenı bı bınaya tasındımm dun mutfakta tavuk kızarıyodu agzıda kapalıydıı pat dıye ses geldı basta bıse goremedım yemegı yedıkten sonra yan duvara baktım kı yağlar sıçramıss duvar daha taptazeydıı cok uzgunum napacamı sasırdım ınt nette busru formül buldum cıkmıyooo hatta azıcık zorladım beyazladı ora offf kıracı olmak ne zormuş yaa ınanın o mutfak ev bana aıt olsa yanı ev benım olsa ınanın mutfağın heryerını duvarlarını fayans yaptırırdım o zaman bıse olmazdı aksılık ew sahıbıde aynı apartmanda yanı gelse ve görse bılmıyom ne derr cok üzgünüm aklımaa su yapışkanlı duvar suslerı geldıı yag sıçrayan yerlere yapıştırsam hem renklı durur hem goruntu gıder evden cıkarkendee boyatacaz zaten offf moralım sıfırr
Ev sahibinin gormesinden niye korkuyorsun ki zaten cikarken boyaticaz dersin olur biter. Ayrica ev sahibinin siz daha otururken eve karismaya hakki yok. Ayni sey benim de basima geldi hic takmadim cikarkrn boyatip mis gibi teslim ettik evi.merhabaa bu belkı buyuk sorun degıl aama benım için buyuk 5 ay once yenı bı bınaya tasındımm dun mutfakta tavuk kızarıyodu agzıda kapalıydıı pat dıye ses geldı basta bıse goremedım yemegı yedıkten sonra yan duvara baktım kı yağlar sıçramıss duvar daha taptazeydıı cok uzgunum napacamı sasırdım ınt nette busru formül buldum cıkmıyooo hatta azıcık zorladım beyazladı ora offf kıracı olmak ne zormuş yaa ınanın o mutfak ev bana aıt olsa yanı ev benım olsa ınanın mutfağın heryerını duvarlarını fayans yaptırırdım o zaman bıse olmazdı aksılık ew sahıbıde aynı apartmanda yanı gelse ve görse bılmıyom ne derr cok üzgünüm aklımaa su yapışkanlı duvar suslerı geldıı yag sıçrayan yerlere yapıştırsam hem renklı durur hem goruntu gıder evden cıkarkendee boyatacaz zaten offf moralım sıfırr
ınsanı bılmeden yargılama lütfen bu zamana kadar oturugum butun evde başkasının pislıgını temızledım durdumm hepte pasaklılar bana denk geldıı veee buzamana kadar he ağzı kapaklı pısırdımm ama bunda bende anlamadım pat dedı işte benmı ıcıne gırıp patlattım allah sızın gıbı ev sahıplerınede kıracı vermesın yoksa işimiz var yanıııfayansa boya sürmekte neyin nesi? öyle şey olurmu? stickerda olmaz yağ çözücü alın marc yada ark dediği gibi aspirin var oda iyi. iracı olmak zorsa ev sahibi olmakta zor işte kiracıların çoğu kendi evi gibi kullanmıyor içine edip gidiyor. kapağı kapalı tavanın kapağı nasıl kendi kendine açılıp sıçradı diyebilir evsahibiniz mesela ben olsam derdim.