Halıfrexin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben çünkü çok toz topluyor ki mutfakta kullanılırmı diye sormuşsun. Mtfakta kesinlikle kullanma derim. bir düşünsene yemek yaparken bulaşık yıkarken her nekadar dikkat etsende yere birşeyler düşüyor. hadi fayasn yada parke olduğunda her şekilde silebiliyorsun ama halıfrexte ne yapcaksınlmaz:
merhaba canim bende evimi tasiyorum halifilex dosuycektim fakat herkes döseme dedi.ve bende tum eve laminat aldim onu dösetcez.halinin temizligi cok zor ya bence rahat silinebilecek birsey al.
biz 7-8 yıldır kolidorda halıflex kullanıyoruz.kolidorun taban döşemesi güzel olmadığından halıflex döşetmişdik.bence sadece kolidorda kullan. hergün süpürge tutarsan toz olmaz. birde arada bir halı şampuanıyla silmek gerekiyor.
benim oturma odam döşeli ve ben çok memnunum çok temiz çok düzenli gösteriyor odayı
ama mutfakta yapma derim çünkü ıslak zemin orası kullanımı zor olur
ama dediğim gibi ben çok memnunum iyiki yaptırmışım kolaylığı var zorluğu yok
Canım benim evim 3+1 ve her yer halıflex çok toz topluyor sağlıklı da değil ne kadar süpürürsen süpür gene de toz çıkıyor koridor ve mutfağı fayans odaları ve salonu da ithal lamşnat yaptırmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?