• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duvardan duvara halı kullanan varmı ? ( halıflex)...

super87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.267
9
408
halıflex kullanan varmı? var ise yorumlarınız nelerdir?
mutfak ve yatak odasınada kullanılıyor mu acaba...

Halıfrexin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben çünkü çok toz topluyor ki mutfakta kullanılırmı diye sormuşsun. Mtfakta kesinlikle kullanma derim. bir düşünsene yemek yaparken bulaşık yıkarken her nekadar dikkat etsende yere birşeyler düşüyor. hadi fayasn yada parke olduğunda her şekilde silebiliyorsun ama halıfrexte ne yapcaksın :olmaz:

merhaba canim bende evimi tasiyorum halifilex dosuycektim fakat herkes döseme dedi.ve bende tum eve laminat aldim onu dösetcez.halinin temizligi cok zor ya bence rahat silinebilecek birsey al.

Halıfrexin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben çünkü çok toz topluyor ki mutfakta kullanılırmı diye sormuşsun. Mtfakta kesinlikle kullanma derim. bir düşünsene yemek yaparken bulaşık yıkarken her nekadar dikkat etsende yere birşeyler düşüyor. hadi fayasn yada parke olduğunda her şekilde silebiliyorsun ama halıfrexte ne yapcaksın :olmaz:

teşekkürler canım yorum için..
mutfakta olmazmış evettt malum yemek haklısın sende.

merhaba canim bende evimi tasiyorum halifilex dosuycektim fakat herkes döseme dedi.ve bende tum eve laminat aldim onu dösetcez.halinin temizligi cok zor ya bence rahat silinebilecek birsey al.

ay sorma sorma banad öyel diyolar ama benim hayalim herşe-yi göze almışım ben..
en iyisini alıcam su gecirmeyenden..halı yıkama makinasınıda alıcam sırf onun için..zemuszemus

biz 7-8 yıldır kolidorda halıflex kullanıyoruz.kolidorun taban döşemesi güzel olmadığından halıflex döşetmişdik.bence sadece kolidorda kullan. hergün süpürge tutarsan toz olmaz. birde arada bir halı şampuanıyla silmek gerekiyor.

biz 7-8 yıldır kolidorda halıflex kullanıyoruz.kolidorun taban döşemesi güzel olmadığından halıflex döşetmişdik.bence sadece kolidorda kullan. hergün süpürge tutarsan toz olmaz. birde arada bir halı şampuanıyla silmek gerekiyor.

Aynen hergün bakımını yaptıktan sonra neden olmasın..ee yaptırıpda ilgi olmazsa tabi perişan bir durum olur.halı yıkama makinası ile evet gülü seven dikeni de severmiş canım. opuyorumnanaktanben normal halı sevmiyorum ya parça parça bu yüzden...

benim oturma odam döşeli ve ben çok memnunum çok temiz çok düzenli gösteriyor odayı
ama mutfakta yapma derim çünkü ıslak zemin orası kullanımı zor olur
ama dediğim gibi ben çok memnunum iyiki yaptırmışım kolaylığı var zorluğu yok ;)

benim oturma odam döşeli ve ben çok memnunum çok temiz çok düzenli gösteriyor odayı
ama mutfakta yapma derim çünkü ıslak zemin orası kullanımı zor olur
ama dediğim gibi ben çok memnunum iyiki yaptırmışım kolaylığı var zorluğu yok ;)

ay gercekten mi? bencede odayı düzenli gösterir hep hayalimdi ama vazgectimya..
altı pislik oluyormuşş neyle yıkıyorsun onları?

Canım benim evim 3+1 ve her yer halıflex çok toz topluyor sağlıklı da değil ne kadar süpürürsen süpür gene de toz çıkıyor koridor ve mutfağı fayans odaları ve salonu da ithal lamşnat yaptırmanı tavsiye ederim

Canım benim evim 3+1 ve her yer halıflex çok toz topluyor sağlıklı da değil ne kadar süpürürsen süpür gene de toz çıkıyor koridor ve mutfağı fayans odaları ve salonu da ithal lamşnat yaptırmanı tavsiye ederim

çok teşekkür ederim canım sagol kimse tavsiye etmiyor.bende vazgeçtim artık.

Back