Duvardaki cam kare nasl kapatlr?

SiyahBeyaz

Kitaplıklarını görene kadar insanları yargılamam..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
132
36
123
47
arkadaşlar bizim binanın dışı mavi beyaz renkte cam kare kaplı .balkonumuzu kapattık be ben orayı düzenlemek istiyorum .yalnız cam kareler çok kötü duruyor .sizce duvarı nasıl kapatabilirim?acaba boyansa yağlı boya ile filan olur mu ki? kapanır mı acaba ?ya da daha başka ne yapabilirim? CADIARZU

cam kare dediğin bölme şeklinde kullanılan arka tarafı göstermeyen türden bşymii.:uhm:.resim olmadan okdr çok şye geliyorki aklıma cam kare denilicekaydirigubbakcemile3

arkadaşlar az sonra kızımın okuluna gidicem .resmi sonra çekip eklerim ama kısaca tarif etmeye çalışayım.hani binaların dışına kaplanıyor ya minik minik kareler .bazen o minik karelerle desen, resim de yapılıyor binaların dışına .hem dekoratif hem de yalıtım için kullanılıyor. bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim .

cnmm mimarım resim koyunca anlıycam sanırım dediğin tarifi anladım ama o tarzda okdr farklı şeyler varki ..neyse resim koyunca güzelce fikirleşiris cnm.

anladım ben nedemek istediğini.sökeceksiniz o taşları.fayans taşları gibi sökülür. ben biraz anlarım bu işlerden babamdan dolayı.söküp sıvanacak sonrada boyanıcak canım

strafor kaplanıp sıva yapılabilir,aynı zamanda ısı yalıtımı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…