Duvar ve Koltuk rengi icin fikir lütfen

merinako

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
1
0
36
Tekirdağ
arkadaşlar aranızda yeniyim:))
yeni koltuk takımı aldım kilim marka sitede adı rose diye geciyor
isteyen girip bakabilir oradaki kombinasyonun tam tersi benım aldıklarım.yani otırma yeri acık krem sandık kısmı koyu kahve.. yalnız eve tasınırken leylak rengi boyatmıstık simdi bu renkler cok mu alakasız oldu acaba ? daha eve gelmedı koltuklarım 3 haftayı bulurmus.. birde shagy halı ile tamamlamak istiyorum. evıde suan boyatamayacagım... öff yardım edin kötü bi tercihmi oldu...

Leylak duvar rengi çok riskli bir renk.
Kolay kolay her renkle uyumlu durmaz.
Koltuklarımı leylak engine uydurmak istiyorum dersen mor -pembe - leylak tonları - bej - duman rengi tonlarda tek renk koltuk almalısın diye düşünüyorum.

Kilimdeki ve duvar renginle uyumlu olacağını düşündüğüm koltuk ve köşe takımları bence karel ,sahra ,alex ,ilyada ve paris isimli olanlar. Resimlerini koyucaktım ama mesaj sayım henüz 100 olmadığı için koyamadım.

Son düzenleme:
merhaba..ben de yeni üye olanlardanım.canım leylak rengi bence o koltukların rengine pek uymaz.kum beji gibi krem tonlarında renkler duvar rengin olmalı.çünkü koltuğum kahveli kremli..

bence de pek uyumlu olmaz ama evi şu an boyatamayacaksanız, uygun fiyata koltuklarınızdaki yastıklara duvar rengi kılıf yaptırın ve aynı renkte birkaç aksesuar kullanın derim. durumunuz düzelince, kum beji gibi bir renge boyatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…