Duvar ve elçiçeğim için fikir lütfenn

Mutercimmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
53
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar
Haziran sonunda evleniyorum. Gelinliğim hazır sayılır. sayılır çünkü aksesuarlara karar verebilmiş değilim. Gelinliğim kırık beyaz önü sırf dantel. Resimleri de var hatta profilimden görebilirsiniz. Biraz renk katayım istiyordum ama çok koyu istemedim pudra bakıyordum ayakkabı. Sonunda düz sonradan da değerlendirmek üzere pudra rugan bir ayakkabı aldım. Pudra rengi rugan topuklu Ayakkabı Buna çok benziyor. Belki üstüne kurdeladan kelebek fln eklenir şimdilik bilmiyorum. : Çiçeğimi de kremli pembeli düşünüyorum. Belki bunlardan biri olabilir? Fikir verebilir misiniz.

Bir de duvar var tabi. Gelinliğimi aldığım yerde uzun tül kısa ikili dantelli duvak gibi çeşitleri denedim. Sırtım modelli yani ipli. Kalçadan itibaren de kuyruk başlıyır. Duvak bunları örtsün mü örtmesin mi. Arka modelin görünmesini nasıl sağlayabilirm ki. Ya da herhangi birini seçip sadece dış çekim salona girşi ve nikah esnasında takıp sonra cıkarsam mı? Fikir verin lütfeeennn. Gelinliğimin resimlerini de ekliyorum

çok güzelmiş gelinliğin, benimkinin de arkasında kurdele detayı var. düğün provamızda 3 duvak denedim. uzun, kısa ve uzun+kısa beraber. kısa duvak gelinliğimin arkasını gösterme çabamı çok bariz belli etti, o yüzden sevmedim. uzun olanı seçtim, duvak çok sık değil baya ince. hem dış mekan çekimlerinde rüzgarda salındığında hoş durur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…