• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duvar stickerlarıyla başım dertte

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
selam kızlar oğlumun odasında winnie the poo karakterlerinden oluşan bir sürü sticker var
odanın bir köşesindeki bütün duvarda dağınık vaziyette var..şimdiye kadar oğlum bunları çok severdi
ama nerde kim ne dediyse anne korkuyom bunlardan diyor bir haftadır
çıkarmak istedim fön makinasıyla çıkarılır yazıyordu ama olmadı fönü tuttum ucundan kaldırmayı denedim duvar boyasıda çıkıyo off
birde pis pis plastik koktu fönü tutunca ay napacağımı şaşırdım
çocuk odasına girmek istemiyor,
ya bunları düzgün çıkarmak için bir yol istiyorum
yada sadece o duvara bir duvar kağıdı kaplatsam maliyeti çokmu olur
yada duvar kağıdı gibi benim yapabileceğim bişeyler varmı bildiğiniz

Son düzenleme:
Çocuklarda normal dönem galiba. benim kızımda büyük oyuncaklarını dolaba kapatırdı korkuyorum diye :) Duvar hakkında hiç bir bilgim yok ama bence odanın bir fotoğrafını gönder daha sağlıklı çözüm bulabiliriz.

Çocuklarda normal dönem galiba. benim kızımda büyük oyuncaklarını dolaba kapatırdı korkuyorum diye :) Duvar hakkında hiç bir bilgim yok ama bence odanın bir fotoğrafını gönder daha sağlıklı çözüm bulabiliriz.

şimdi ofisteyim yarın mutlaka eklerim duvarın fotosunu
yani duvarda dağınık vaziyette stickerlar var bir tane iki tane bişey olsa üstüne başka bir stciker alırdım ama hangi birini saklayabilirimki
1 haftadır geçici bir durumdur oğlum şaka yapıyordur felan dedik ama baktıkki geçecek gibi değil
yani mecburen oraya çözüm bulacam artık

ben oglumun odasını kalemlerle yazması sebebiyle boyamak istedim ee tabi o stickerleri de kavlatmalıydım abooooo kavlarken altının boyasıyla bir kavladı fön denedim ütü denedim aseton denedim asla çıkmadı ilk alındığında yer değiştirken kavlattım kolayca çıkmıştı bikaç ay sonra durum bu..ya hiç yapmamak lazım bu stickerleri ya da dolap gibi kavlatırken kolay olacak yerlere yapıştırmalı şimdi hiç yok aman istemem yaa boya boya kapanmadı kavlayan yerler yakından bakınca belli izleri kaldı hep:41::41:

Duvar kağıdı yapabilirsiniz o duvarı. Bauhaus, Koçtaş Praktiker gibi yerlerde uygun fiyata bulabilir, kendiniz bile yapabilirisniz.:34:

sticker ların üzerini ıslak bezle bayağı bir ıslasanız daha mı kolay çıkar acaba?
yarın evimi boyattırıcam,oğlumun odasındaki sticker ları nasıl çıkartabilirim bir deniyeyim,yazarım:DDD

duvar kağıdı yapabilirsiniz
rulo fiyatları 15 liradan başlayan var ve 5 metrekare yer kaplıyolar
ayrıca yapı marketlerde boyanabilir kağıtlarda mevcut
tüm odayı bile kaplasınız maliyeti az olacaktır
kendinizde yapabilirsiniz malum kaplama yapan ustalar bir servet alıyor neredeyse

Koçtaştan aldığım çiçek şeklindeki sticker duvarımızdaydı,ilk zamanlar çok güzel geliyordu hatta ara ara kaldırıp bakıyordum çıkıyorlar mı diye çıkıyorlardı bu yüzden oldukça rahattım ,birgün oğlum biddik parmağıyla kaldırmış bir de ne göreyim bırakın boyayı alçıyı nerdeyse altındaki çimentosu çıkıp gelmiş,yavaş yavaş kaldırayım dedim daha da mahvoldu,zamanla bir kaynama oluşmuş,ıslattım falan ama çoğunda boyayı söktüm,sonuç boyacıyı çağırdık alçısını kazıdı,tekrar alçı boya yapıldı,yeni boya haliyle farklı oldu tüm salon derken tüm ev bu vesileyle boyandı gitti :)

Duvar kagıdının topu dediginiz gibi 15 tl den baslıyor. Yukarı dogru cıkıyor. Asil is uygulamada. Bir firma var bildigim. Ne kadar olursa olsun m2 sini 20 TL'ye uyguluyor. İstanbulun heryerine de hizmet veriyor. Ekstra para talep etmiyor. Aynı zamanda bir de boyanabilir duvar kagitlari var. Bence o da çok güzl ve çok ekonomik. Bu bahsettiğim firmada var. Boyası kagidi ve uygulaması dahil m2 sini 30 TL'den yapiyorlar. Ve kredi kartina da taksit yapiyorlar.
isterseniz detayları özelden verebilirim.
Bilginize....

ne bu reklam mı:47:

Back
X