• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duvar sticker

dila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
87
2
86
58
İzmir
Arkadaşlar duvar stıcker resımlerı ve satış yerlerını arıyorsanız yenı bulduğum sıteyı sızlerle paylaşmak ıstıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet o siteyi bende gördüm.
şu modeli çok güzel yaa

9568497_1.jpg

Cok Begeniyorum Bende Bu Duvar Etiketlerini Bu Siteyi Daha Once Esimle Arastirmisdik Sanirim Tşkler Emeğine Sağlik

bende bayılıyorumm sticker lara ama hem bulamadığım için hemde biraz pahalı olduğu için başka bi yol denedim ve süper olduuuu berna laçinin programında söylemişlerdi...

beğendiğim peçetede kelebek figürleri vardı renkli renkli onları kesip duvarlarıma peçete tutkalıyla dağınık olrak yapıştırdım süper olduu duvarın deseniymiş gibi:):) eğer merak ederseniz resminide koyarım sonra ;) öpüyorum

29481013.jpg

arkadaşlar bu resmi bilg kaydetip bakarsanız dah aiyi olur çünkü ne kadar uğraştıysamda küçülmedi:(

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Duvar sticker ankara da ,eryaman dolphin avm de satılıyor. İthal duvar kağıdı satışı yapan bir firma var , ismini yazmıyorum reklam olmasın ,ama ilgilenen arkadaşlara belki faydası olur bu bilginin. Çok güzel modeller var ben bir kaç tane aldım :))

Back