Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır normal odaların duvarı. Banyoya da kullanırım amaBanyo duvarı mı ? Yani mermer mi sildiğiniz yer ?
Benimki de ona benziyor ama markası kalitesiz sanırım. Kullanışlı olmadı pek. Sizinkinin markası ne acaba?Ben su 2 taraflı olan kovalı mop olandan kullaniyorum. Biri yikama bolumu digeride kurutma bolumu.
Tavan silinmez kizniye ki..
Niye silinmesinTavan silinmez kiz![]()
Bazi duvarlar silinmiyormus oyle duymuştumHayatımda hiç oda duvarı ve tavanı silmedim diyenler layklasın
Kirleniyor. Özellikle kıştan çıkıncaDuvar,tavan niye siliyorsunuz?
Tavan boyasi oyle islak bezle silincek sekilde degilki sen kuru bezle falanmi aliyorsunNiye silinmesinkışın kaloriferden dolayı duvarlar ve tavanlar çok kirleniyor.
Boyatmak daha iyi olmaz mı?Kirleniyor. Özellikle kıştan çıkınca
Boyatsanız bile silmiyor musunuz? Senede birkaç defa siliyorum. Yine bile çok is oluyorBoyatmak daha iyi olmaz mı?
Mobla siliyorum, nemli şekilde. Bir sorun olmadı açıkçası da mobum hiç kullanışlı değil. Fırt fırt çekemiyorumTavan boyasi oyle islak bezle silincek sekilde degilki sen kuru bezle falanmi aliyorsun
Ohh miss.. Tüm duvarları elle silmek yorucu olmuyor muBen mop veya başka birşey kullanmıyorum.
Kova- su- merdiven- 1 ıslak 1 kuru bez- yüzey temizleyici. Malzemeler bunlarkendim siliyorum mis gibi oluyo.
Banyoyu da önce kovada çamaşır suyunu köpürtüyorum. Duvarları o suyla fırçalıyorum. Sonra duşlukla su tutup duruluyorum. Çekçek ile suyunu alıyorum bitti gitti![]()