Duvar Saati Yenileme Çalışması

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
Malum yılbaşında şirketler eşantiyon olarak bir çok urun dağıtır, işte bu saatte böylelikle benim elime geçmişti.. yuvarlak formu çok hoşuma gitsede içindeki o fosforlu mavi dekor duvarıma asla asamayacağım kötu bir göruntu veriyordu. evde bulunan deri parçası ve oyalarda kullanılan pullarla yeni bir tasarıma sahip oldu ve o da bende durumdan çok memnunuz :) dilerim beğenirsiniz

spa0230.jpg
reklam olmasın... sansurlu olsun kaydirigubbakcemile3

ta ta ta taaaaam işte karşınızda yeni hali :lepi:

spa0228.jpg

spa0229.jpg

oya pullarıda bu işe yaradı işte :) sayıların uzerine yapıştırıverdim ışıltılı oldu... nasıl fikir ama :jeyyar:

yeni bir saat daha
saatin önceki hali
SDC13959.jpg

sonraki hali :))
SDC13963.jpg

Son düzenleme:
süper olmuş tatlım... ellerine sağlık .. bayıldım doğrusu..bendeeeeeeeeeeeeee isterem...

sen harikasın yaa
canım benim
bence gayet başarılı ve şık olmuş
güle güle kullanın yeni haliyle

wawwwwww cok süperrr gercekten bana da yaparmısın bı tane ceyizime:jeyyar:cok begendımmm

Nasıl Yaptın sersoyum Az anlatsan bizde faydalansak
O deri değilmi?
Nasıl yapıştırdın onu canım.

Nasıl Yaptın sersoyum Az anlatsan bizde faydalansak
O deri değilmi?
Nasıl yapıştırdın onu canım.

canım ilk olarak içindeki akrep, yelkovan ve saniye yi sonrada mavi kartonu çıkardım, kartondaki sayıları kesip aldım.. daha sonra deriyi saatin boyutunda kestim ortasına delik açtım, altına tutkal surdum ve saate yapıştırdım. kestiğim rakamları deri uzerine yapıştırdıktan sonrada onların uzerine pulları yapıştırıverdim. en sonunundada akrep vs takıp kapağını kapattım o kadar

çok güzel olmuş gerçekten.eşaatiyon saatler benimde pek hoşuma gitmez ama bu şekilde çok güzel değerlenmiş.eline sağlık süper olmuş...delikafadulden

çok güzel olmuş gerçekten.eşaatiyon saatler benimde pek hoşuma gitmez ama bu şekilde çok güzel değerlenmiş.eline sağlık süper olmuş...delikafadulden

çok teşekkur ederim canım.. beğendiğine sevindim :sm_cool:

Harika bir fikir müthiş olmuş...Ellerinize sağlık...
Yalnız bişey sorucam açıklarsanız çok sevinirim...akrep ve yelkovanı çıkarınca saatin bozulmasından endişe duydum.Bende evdeki saate deniycem ama ya saati bozarsam hangi yolu uygulamam gerekiyo sorayım dedim :uhm:

Harika bir fikir müthiş olmuş...Ellerinize sağlık...
Yalnız bişey sorucam açıklarsanız çok sevinirim...akrep ve yelkovanı çıkarınca saatin bozulmasından endişe duydum.Bende evdeki saate deniycem ama ya saati bozarsam hangi yolu uygulamam gerekiyo sorayım dedim :uhm:

canım teşekkur ederim... akrep, yelkovan ve saniyeyi çıkartırken tabiki dikkatli olmak gerekir hepsinin bağlantı yerlerinden tek tek çekip almalısın. bildiğim kadarıyla eğilme bukulme olursa çalışmasında sorun olur

canım teşekkur ederim... akrep, yelkovan ve saniyeyi çıkartırken tabiki dikkatli olmak gerekir hepsinin bağlantı yerlerinden tek tek çekip almalısın. bildiğim kadarıyla eğilme bukulme olursa çalışmasında sorun olur
Canım çook teşekkürlerr...
Bu güzel paylaşımın için... a.s.

X