• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duvar renklerim nasıl olsun

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
mrb kızlar off başım badanayla dertte hala hangi rengi seçeceğime karar veremedim salonum da yemek odası takımım siyah oturma gurubu ,siyah gri peki ben duvarları hangi renge boyamalıyım oda fazla büyük sayılmaz. yatak odamın bi duvarını koyo mor düşünüyorum diğer duvarları birazdaha açık renk düşünüyrm. hol üde mor yapsam nasıl olur duvarlarada beyaz çerçeveli tablo filan hoş olmazmı hadi ha gayret kıslarrrr
:74:

Duvarlarını gri-krem arası bir renk yapıp, tek duvarını siyahlı kremli grili zarif bir duvar kağıdı yaptırırsan güzel olur diye düşünüyorum. Tabi eşyalarını da görmek lazım tam yorum yapmak için.
Duvar kağıtlı duvarın hemen karşısındaki duvara da çerçeve asıp içine resim niyetine duvar kağıdından koyarsan da çok zarif olur:16:

Duvarlarını gri-krem arası bir renk yapıp, tek duvarını siyahlı kremli grili zarif bir duvar kağıdı yaptırırsan güzel olur diye düşünüyorum. Tabi eşyalarını da görmek lazım tam yorum yapmak için.
Duvar kağıtlı duvarın hemen karşısındaki duvara da çerçeve asıp içine resim niyetine duvar kağıdından koyarsan da çok zarif olur:16:

evet canm süper fikir çok saol kafamçokkarışık: salonu açık gri yapmayı düşünüyordum dediğin gibi yaparım bi duvarda grili siyahlı duvar kağıdı kaplarım süperr olur

bence gri evi kasvetli gösterir.
mobilyan siyah ağırlıklı, kırık beyz tonları veya çooook açık ayışığı tonları daha güzel olmazmı.
birde hol'ü mor düşünemiyorum. bence güzel olmaz. açık morsa belki ama genede hol e mor yakışmaz bence.
hol daha çok krem tonları veya açık gül kurusu olabilir

bence salonu beyaz yap yatak odanda mor kullanabilirsin ara yerdeki geçişler içinde açık gri düşünebilirsin gercekten güzel olur :)

saolun kızlar badanamı yaptık salon duvarımı açık gri buz beyazı arası bişey çok güzel oldu. yatak odası hala duruyor duvar kağıdı düşünüyorum ona da ama ramazan çıksın sonra yapıcaz bakalım
:15::18:

Back
X