• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvar renkleri çok kararsızım

Nemesis13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
162
140
53
41
Herkese merhaba ben evimin duvarlarını boyatmak istiyorum şu an alçı aşamasında daha ama renk seçmem gerekiyor ve karar veremiyorum . Parlak mı mat mı daha güzel duruyor ? Beyaz istemiyorum ama tonlarıda bilmiyorum kartelada durduğu gibi durmuyor duvarda , memnun kalıp önerebileceğiniz renkler var mı ? En azından alçıdan sonra küçük bir deneme yapmak adına ... oturma odası kanepe açık gri olacak hardal kırlentler var .. yatak odası da beyaz takım . Salonu daha almadık ... aynı renge boyatmak istemiyorum bütün odaları ,, bir de son soru antre önemli daha canlı renk mi olmalı ya da ne renk olmalı :))3-4 gün zamanım kaldı karar için . Yardımlarınızı istiyorum

Filli boyanın avlu renginden hiç memnun kalmadım açık gri diye aldık ev Bebek mavisi oldu ...tekrar boyatmak zorunda kaldık...filli boyanın lületaşını annemde gördüğümden onu tercih ettim (silinebilirliği rengi bakımından çok memnundu ) lületaşı Fildişi mumışığı tonlarında oldukça açık ama kırık bir ton eve girince içim açılıyor ...bir kaç duvarı ayna duvar kağıdı gibi detaylarla hareketlendirmeyi planlıyorum ...alpinasilen diye bir çeşidi var o çeşidini aldık güzel ....önceki evime jotun boya almıştı eşim parmak izi dahi çıkmıyor kireç yapılı leke tutan kötü bir boyaydı

Filli boyanın avlu renginden hiç memnun kalmadım açık gri diye aldık ev Bebek mavisi oldu ...tekrar boyatmak zorunda kaldık...filli boyanın lületaşını annemde gördüğümden onu tercih ettim (silinebilirliği rengi bakımından çok memnundu ) lületaşı Fildişi mumışığı tonlarında oldukça açık ama kırık bir ton eve girince içim açılıyor ...bir kaç duvarı ayna duvar kağıdı gibi detaylarla hareketlendirmeyi planlıyorum ...alpinasilen diye bir çeşidi var o çeşidini aldık güzel ....önceki evime jotun boya almıştı eşim parmak izi dahi çıkmıyor kireç yapılı leke tutan kötü bir boyaydı
Lületaşını not ediyorum hemen çook teşekkür ederim 🙏🏻 Tek bir duvarı hareketlendirip öne çıkarmak iyi fikir , boyanın bir ton koyusu ile de olabilir . Lületaşının yarım bir ton koyusunada bakabilirim .

Back