• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvar Masa

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
selam arkadaşlar. taşınacağım evin mutfağı biraz dar olduğu için istediğim gibi masa ne yazıkki koyamıyorum. oysa nede çok beğenmiştim Allahtan annem kendine aldı o masadan da hevesim kalmadı :) benim sorum duvar masa kullanan varmı ? ne derece kaliteli kullanışlı bilmiyorum ama bana çok cazip geldi yer kaplamadığı için. nerden bulabilirim acaba ikea koçtaş gibi firmalarda varmıdır acaba

$küçük-mutfak-masası.webp

$Resim 1543 kopya.webp

$Duvar-Masasi-Troy-Kenyap_921_2.webp

buda kapalı hali

ayyy ne kadar güzelmiş bnde bayılırım böyle portatif eşyaalara göz yormayan yer kaplamayan cinsten çok beğendim :16:

ilk resimdekinin aynısını kullanıyorum
ikea dan almıştık
ilk başta yetiyodu ama şimdi 4 kişilik aile olduğumuz için bazen dar geliyo
ama mutfakta yer kaplamaması çok güzel

ilk resimdekinin aynısını kullanıyorum
ikea dan almıştık
ilk başta yetiyodu ama şimdi 4 kişilik aile olduğumuz için bazen dar geliyo
ama mutfakta yer kaplamaması çok güzel

benim mutfağım dar olduğu için böyle birşey istiyorum. aslında 4 kişilik masa sığıyor ama mutfağımı çok daraltmak istmiyorum şuanda 3 kişiyiz ama oğlum zaten masada yemiyor şimdilik idare eder. peki sağlam mı acaba? yani üzerine dayandığımızda hemen kırılırmı birde ne zaman almıştınız acaba şuanda da bulabilirmiyim acaba

pratikerde dun ayaklarını aldık genıslıgıne gore uzun ayaklar yanımenteseler alıyorsunuz ıstedıgınız renktede kestırıyorsunuz
bız balkon ıcın yaptırdık venge rengı 60 cm genıslık 1 metre uzunlukta 45 tl cıktı malıyet ayaklarla bırlıkte :)eşim suanda monte eıdyor evde

pratikerde dun ayaklarını aldık genıslıgıne gore uzun ayaklar yanımenteseler alıyorsunuz ıstedıgınız renktede kestırıyorsunuz
bız balkon ıcın yaptırdık venge rengı 60 cm genıslık 1 metre uzunlukta 45 tl cıktı malıyet ayaklarla bırlıkte :)eşim suanda monte eıdyor evde

ayakları ayrımı satılıyor anlamadım.onlarda katlanıyor değilmi

biz ayrı ayrı almadık menteşe falan
2 sene oluyo biz alalı
3 yaşındaki oğlum hep üstüne çıkıp oturuyo
dayanıklı yani

Back
X