Memnun olduğum durumu sizlerle paylaşmak istedim bu kadarAyyyy ne hos reklamlar ve ne yazik ki urun cok kotu gorunuyor. Uzerine para verseler alinacak gibi degil. Siz biraz daha calisin bu konu uzerine en iyisi
Tabi tabi yedik biz deMemnun olduğum durumu sizlerle paylaşmak istedim bu kadar
Bunun neresi hoşKızlar merhaba kısa bir süre önce instagram ve trendyol da dolaşırken .. isimli bir mağaza ya denk geldim.biraz araştırdım işyerleri bursa da .ürün duvar kumaşı diye geçiyor.duvar kağıdının kumaş hali olduğu söylendi.merak ettim sipariş verdim .ürün geldi eşim uyguladı.mükemmel görünüme sahip.evimin diğer odalarına da uygulamayı düşünüyorum.yırtılmıyor,silinebiliyor,sökülüp tekrar uygulanabiliyor,renk atmıyor,nem ve rutubet yapmıyor.en güzeli CE belgeli türkiye de bir ilkmiş.hepinize tavsiye ederim.görselleri de yüklüyorum.
Bu mu guzel
Canim,bizler evlerinde nispeten sakin yasayan,isten arta kalan zamanlarinda; temizliktir,yemektir yetistirmeye calisan bireyleriz.Kızlar merhaba kısa bir süre önce instagram ve trendyol da dolaşırken .. isimli bir mağaza ya denk geldim.biraz araştırdım işyerleri bursa da .ürün duvar kumaşı diye geçiyor.duvar kağıdının kumaş hali olduğu söylendi.merak ettim sipariş verdim .ürün geldi eşim uyguladı.mükemmel görünüme sahip.evimin diğer odalarına da uygulamayı düşünüyorum.yırtılmıyor,silinebiliyor,sökülüp tekrar uygulanabiliyor,renk atmıyor,nem ve rutubet yapmıyor.en güzeli CE belgeli türkiye de bir ilkmiş.hepinize tavsiye ederim.görselleri de yüklüyorum.
Nesi güzel ya? Kim duvarına meteor çarpmış gibi görüntü ister?şöyle bir görüntü nesi kötü bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?