duvar kağıdım nasıl omuş

melekerol

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
4
8
16
Kayseri
duvar kağıdını daha yeni yaptırdım oyüzden diğerine ekleyememiştim $1000096_10200246561514282_1322920941_n.webp

duvar kağıdıda güzel ama koltuğun üstündekine bayıldımm:)) bu duvar kağıtları nasıl kullanışlımı.kendinizmi yapıştırıyorsunuz yoksa gelip yapıyorlarmı.maliyeti nedir.

Bende o koltuğa bayildim tabii üstündeki de apayri güzel maşallah :) o koltuk nerden acaba :)

duvar kağıdını bırak ben koltuğun üstündeki prensesi yesem nolurrrrrrrrrrrrrrrr:39:çok tatlı maşallah ayrıca duvar kağıdı çok yakışmış evine güle güle otur içinde:16:

duvar kağıdı bir topdan 16m2 çıkıyo 130 tl duvar kağıdı 50 tl de işçilik koltuklarıda sivasdan yaptırdım normalde rengi krem di ben böyle istedim

Çok yakışmış tatlım zaten koltukla renk uyumu çok hoş ama koltukta oturan şeker daha da tatlı :)

Koltukla duvar kağıdı uyum sağlamış tatlım ama maşallah diyeyim ufaklık çoookkkkkkkkk tatlııııı

duvar kağıdıda güzel ama koltuğun üstündekine bayıldımm:)) bu duvar kağıtları nasıl kullanışlımı.kendinizmi yapıştırıyorsunuz yoksa gelip yapıyorlarmı.maliyeti nedir.

Kağıda göre değişiyor aslında.Daha doğrusu kalitesine göre.İyi bir kağıdı 10 sene rahatlıkla kullanabilirsiniz.Temizlenebilir ve ısıya dayanıklıdır.Uygulaması için satın aldığınız yer yardımcı oluyor.

Fiyatlarla ilgili bilgi alabilirsiniz.
Twins Design

Reklam içerikli mesaj !

Son düzenleyen: Moderatör:
Sormasi ayip ol.asin koltuklari kaca yaptirdiniz kiz kardesim sivasta bende dūsunuyorum yapyirmayi veya sivasta nere yaptirdiniz koltuktaki fistigi oppp

Back
X