Duvar kağıdı ve tavus kuşu tüyünden tablom

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
kızlar dugun resmımızın oldugu bır cerceveydı bu ıcındekı resmı cıkardım aynı ebatta duvar kagıdı kestım kartona yapıstırdım camla duvar kagıdı yapısık olan kartonun arasınada tavus kusu tuyunu koydum hepsı bu

http://URL=http://www.ressim.net][/URL]

Son düzenleme:
resım kalıtesı dusuk kızlar net cıkmadı tuy ısıl ısıl parlıyor duvar kagıdıda pek bellı olmamıs yarın gun ısıgında cekerım

fazla begenen olmamıs sanırım cok kısı bakmıs ama yorum yok napalım ılk deneme ama yınede duvarıma asacam ve resmını koyacam

Güzel olmuş canım ama ben diger çalışmanı bekliyorum. Aslında becerebilirse eşin 4 tane ince tahta bulup bir çerçeve yapabilir.

ya harikasın canım benim yaa a.s.

banada fikir verirmisin şimdiii halamdan çok eskilerden kalma kadife üstüne yapıştırılmış seramik hamurundan güller vardı tabloydu bu kadifesi bozuldu bizde güllerini çıkardık şimdi yeniden dizayn etmek istiyorum onu ne tarz bişey önerebilirsin tatlım :uhm:

ellerine emgine saglik canim cok güzel olmuskaydirigubbakcemile5
evdeki malzemeleri degerlendirerek süper bir tablo yapmissin harika olmusopuyorumnanaktan

ya harikasın canım benim yaa a.s.

banada fikir verirmisin şimdiii halamdan çok eskilerden kalma kadife üstüne yapıştırılmış seramik hamurundan güller vardı tabloydu bu kadifesi bozuldu bizde güllerini çıkardık şimdi yeniden dizayn etmek istiyorum onu ne tarz bişey önerebilirsin tatlım :uhm:

cancu canlandıramadım gozumde resım eklersen fıkır vermeye calısırıma.s

eline sağlık hoş duruyorda canım benım ben pek bısı anlamadım galıba,??
acele yazdın sanırım,noktala işareti falan da yok zorlandım okurken..

elinize sağlık a.s.

cok hos gorunuyor ellerine saglik..

Eline sağlık canım, çok güzel olmuş.

ellerine emgine saglik canim cok güzel olmuskaydirigubbakcemile5
evdeki malzemeleri degerlendirerek süper bir tablo yapmissin harika olmusopuyorumnanaktan

guzel sozlerınız ıcın teskkur edıyorum bayanlar yaptıkca paylasıyorum sızlerle uretmeyı cok sevıyorum keske daha fazlası gelse elımden ama sımdılık bu kadar kendımı gelıstırmeye calısıyorum

X