duvar dekorasyon acil yardımm

sweetsel

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
89
12
Merhaba, salonumuza bir kac degisiklik yapacagız. Oncelikle tavana ısık bandı yapılacak. Somine komple aksap kaplanacak . Tv unitesinin arka kısmındaki duvar kagıdı sokulecek ama ne yapacagımıza karar veremiyoruz.Su anki halinin fotoları asagıda:)
Hafta sonu tas desenli duvar panolarına baktık. Bu duvar panolarından kullanan var mı? Sizce salonu cok bogar mı?

mobilyalar saloni galiba değilmi bende ilk bu mobilyalara bakmıştım fakat sonra classiden almıştık güle güle kullanın :) duvar konusu benmde başıma dert bende duvara tv asıcam bizim düşündüğümüz doğal taş kaplatmak salonlarda çok şık duruyor doğal taş kaplama kesinlikle bak derim

Canım bende duvar panosu çok daha orjinal olur. Hatta mobilyana uygun bir tona gidersin bütünlük olur :) çok beğendim eşyalarını :)

Mobilyalarımızı Saloni'den , memnunum ama cok agır
Duvar panosunda karar kıldık. Bundan yapılacak , simdi de boyaya karar vermeye calısıyorum. Dyo kartepe cok mu acık olur acaba?

Güle güle oturun.Duvarkağıdını değiştirmek güzel fikirmiş.

Yalnız ben perdelerinize takıldım.Bu salonun tarzı bence kesinlikle kruvaze perdeye uygun değil.
Düz renk zebra perde bile daha uygun olabilirdi.Hazır değişime başlamışken belki perdeye de el atarsınız:)

Tadilatı yaptırdık ama bittim resmen, Perdeler simdilik beklesin. Bir sure sonra onlara da sıra gelir:)

Merhaba, Ünite arkasına ben doğal taş döşedim çok memnunum.biraz maliyeti düşürmek isterseniz o panellerde çok güzel duruyor.Taş kesinlikle boğmuyor hatta otantik bir hava katıyor.
Birde ünitenizin iki yanında bulunan raflara birer tane daha ekleyin derim, bu haliyle çok eksik duruyor.Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…