• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duvar boyası için fikir veririr misiniz kızlar...

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
evimin duvarları toz pembe renk. belden aşagı kısımlar kirlendi boya yapmak istiyorum :21::21:
ama karar veremedim kızlar üst taraf aynı dursa aşagı kısımları farklı renklere boyayıp arasına şerit şeklinde duvar kagıdı mı yapıştırsam yoksa tümden mi boyasam ne yapsam bilemedim yaa .:44::44::44:
aşagı kısmı koyu pembe yada fuşya gibi boyasam nasıl olur:97::97:
bir ay düşünme sürem var haziranin ilk haftası başlayacagım yaz temizligine yardımcı olur musunuz renk konusunda lütfen fikirlerinizi bekliyorum .

bordür deniyormuş o dedigim şerit halinde geçen duvar kagıtlarına :9::9: şuna benzer şekilde yapsm nasıl olur sizce alt üst farklı olacak ama
$19br.webp

Bu stiller demode oldu artık böle yaptıran yok cnmm...
çift renkte hiç görmedimm.....artık daha sadee ve fresh pastel tonlar tercih ediliyorr..
Sen neden tamamını boyamıyorsunn yarım yarımm boyama gereği duydunnkii??

ben de katılıyorum yorumlara. Bordürlerin modası geçti. Farklı birşeyler yapmak istiyorsan bir - iki duvarın farklı renkte boyanması ya da duvar kağıdı uygulanması gibi uygulamalar da mevcut. Bu uygulamaları bir araştır istersen.

evet bordür güzel olmaz... odaların küçükse açık renk boyatabilirsin. kumsal rengi güzel duruyor ferah ferah...

Canım bırak bordürü açık renk bütün boya ferah ferah benim fikrim bu yinede sen karar vereceksin :71::71::71:

Son düzenleme:
evet katılıyorum bordür artık kullanılmıyor sticker lar var artık bence tek renk açık boya rengi kullanabilirsin . sonra istersen sticker larla haraket katarsın duvarlarına ..

bende farkındayımartık kullanılmadıgının ama.çok begenirdim bordürlü evleri yaptırmak nasip olmadı bekarken annemlerin evine içimde kalmış galiba arada bir depreşiyo :60::60::60:
yaa eşimin tayin işi olmadı bir onu bekliyoruz bu sene olursa taşınacagız ,yaptıgım boya boşa gidecek ugraştıgımız yanımıza kalacak, ama tayin çıkmazsa da duvarlar kirlendi ve boya istiyo hep aşagı kısımlar kirli o yüzden bu şekilde olur mu ki hem kolay olur diye düşündüm :44::44::44:

merhaba,
marshall'ın bambu yaprağı rengini kullanan, gören var mı? salonu çok mu karanlık yapar acaba? bir de nil kıyısı var aç.ık ama çok mu parlak olur acaba?

polisan'ın dingin yeşili de hoşumuza gitti ama off boyanmış halde ya da bir duvarda görebilse insan. eskiden marshall'ın showroom'u vardı ama kapanmış.

Back
X