Kızlar gelinliğim hazırlanıyor ancak beni bir endişe aldı gidiyor.. gelinliğimi satın aldığım yerdeki duvak çeşitleri sınırlı. Kampanya diye gelinllikle verdikleri duvak hiç hoşuma gitmedi böyle ucuz nikah şekerleri için kullanılan sert bir tül hıtır hıtır birşey ben yumuşacık şeffaf zarif duran birşey istiyorum o da orada yok.
hayal tül alacaksınız o zaman dediler... pahalıya satıyorlar modelleri de gelinliğime uymuyor
gelinlikçilere soruyorum bizde tek duvak yok diyorlar. Bir yerde gelin tacıyla birlikte veririm dedi. anladığım kadarıyla ucuz bir malzeme olduğu için uğraşmak istemiyorlar..
peki ben ne yapacağım şimdi ( nerden bulurum duvak? böyle aksesuar satan bir yerler biliyormusunuz kadiköy civarında?
Hazır duvak Eminönü'nde satılıyor sulanhamamda. Ancak çok yumuşak bir tülden değiller. Ben gelinlik aksesuarları hazırladığım için duvak da yapabilirim, en yumuşak tülleri ve Fransız kupon dantelleri de tedarik edebiliyorum. Mesajla görüşebiliriz. Yaptıklarımdan örnek:
Hazır duvak Eminönü'nde satılıyor sulanhamamda. Ancak çok yumuşak bir tülden değiller. Ben gelinlik aksesuarları hazırladığım için duvak da yapabilirim, en yumuşak tülleri ve Fransız kupon dantelleri de tedarik edebiliyorum. Mesajla görüşebiliriz. Yaptıklarımdan örnek:
merhaba minenes gelinlikle ilgili sizin fikrinize ihtiyacım var fakat özel mesaj atamıyorum internet sitenizden size mesaj attım ama cevap gelmedi, bakıp cevap verirseniz çok sevinirim... :) bekliyorum
merhaba, resimdeki duvak gerçekten çok güzel ben de tek duvak almak istiyorum arkadaşın dediği gibi gelinlikçinin verdiği duvak pek güzel değil. bu duvağın fiyatı ne kadar?
Kısa duvakları 250, uzunları 500TLye yapıyorum isteyenler olduğunda. Sadece fransız kupon dantel çerçevesi kullanıyorum. Ancak tabi gelinliğinize uygun dantel olması lazım. Gelinlikçinize ekstra ödemeyi teklif ederseniz onlar da bu malzemeden yapabilirler, bilmediklerinden değil promosyon olarak bedava verdikleri ürünlerde masraf yapmaya kıyamadıklarından. Yumuşak tülü bulmaları biraz zor sadece, çok aradım ben onu...