• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Duvak şartmı kızlar??

edaykin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
553
0
0
Malatya
kızlar evlenicem az kaldı gelinlğimin arkası açık ipli ve poposunda çiçek var sizn anlayacağınız tüm görüntü arkada duvak kapatır illaki o görüntüyü sizce duvak çok şart bişi mi ailem bana duvak taksamda takmasam da bişi demiyo da damat beyde karışmıo ille de olcak bi durum mu bu duvak çünkü ben eşim istanbulda orda da benim memleketimde de düğün yapcam benim memleketimde olan düğünde nikah kıyılcak kına olcak ordaki düğün sadece düğün olcak sizce napim bi fikir verinn bende burdaki düğünümde nihak olcağı için başıma tüylü bi şapka cinsinden tül istedim nasıl olur kına da olcak uffffffffffffffffffffffffffffff kafam çok allak bullak bi yol gösterin delikafaduldendelikafadulden

cnm gelin dedigin duvagıyla anlaşılır bence:)sırtın kapanmasın istiyorsan çok incecik tüller var tek kat kulanırsınnn yine sırtın görünür ..bence duvak kulan ileride pişman olursun:)ben şahsen gelinligimden çok duvagıma daha çok önem veriyorum:)

cnm gelin dedigin duvagıyla anlaşılır bence:)sırtın kapanmasın istiyorsan çok incecik tüller var tek kat kulanırsınnn yine sırtın görünür ..bence duvak kulan ileride pişman olursun:)ben şahsen gelinligimden çok duvagıma daha çok önem veriyorum:)

ya kızlar ben neden duvak denince bişi olmuo bana duvak anlamı nee bi anlamı varmı özel bi maksadı falan gelinlik giyince duvaksız olmuomu bnde başımda sadece bi tül istedim yada gelinliğimn içindeki parçalardan saçıma da katmak gibi bişi

çok ufak bişi mi kullaniyim sırtını kapatmıycak kadar sizce nasıl bişi olabilir yere kadar uzanan bişi istemiyorum yaa

bence şart değil , ama duvak gelinliğin en önemli parçası bana göre de...

duvaksızzzz geliiinnn olmazzzzzzzzzz şarkısı geldi aklıma :)

duvağınızı saçınıza öyle taktırın ki düğünün ilk dansındna sonra dilerseniz çıkarırsınız...

teyzemin kızı öyle yapmıştı... nikah kıyıldı , dans ettiler ve sonra duvağa çıkardı...

ya kızlar ben neden duvak denince bişi olmuo bana duvak anlamı nee bi anlamı varmı özel bi maksadı falan gelinlik giyince duvaksız olmuomu bnde başımda sadece bi tül istedim yada gelinliğimn içindeki parçalardan saçıma da katmak gibi bişi

bak cnm bu benim arkadaşımın gelinligiii duvak kulanmadı böle bukle bukle tülelrden taktı sırtıda baya belirgin kapanmıyor:)
4

çok kısa bir duvak olabilir yada şapka tarzında yana takılan minik duvak çok şık durur. resim bulabilirsem koyucam.

canım nem arkadaşının saçı çok hoş olmuş ama benim gelinliğime o kıvrımlar uymaz ki onun eteğide öle uydurmuş bende öle bişiyok napcam ben yaaaaa aslında burda nikah olcak ve kına olcak aynı anda düğünün içinde bence ufak tül gibi şapka tarzında bişi yi kullanabilirim istanbuldaki düğünde kısa duval ta olabilir
bilmiyrum

duvaksiz gelin, nisanlik yada abiyeden cok farksiz olmaz diye düsünüyorum..cesit cesit duvak modelleri var illa yakisicak bi model vardir canim..

cnm bir sürü duvak çeşidi var iediğin boyda yaptırabilirsin kabarık gelinliğin şapka gibi aksesuarar dar kesimli gelinliklere çok yakışıyor bnce

kızların dediği gibi ilk danstan sonra çıkartabilirsin duvağı bende öyle düşünüyorum

gelinliğim böle kızlar arkası açık ve ipli olcak biraz daha aşağıdan olcak sırtı ve ipli olcak

aaaaaa cnm çok güzelmiş gelinligin ama buna şapka hiç yakışmaz ben şapkayı düz beyaz abiye giyen gelinlerde begniyorum bunda çok acaip durur inan bana..bence duvaktan vazgecme bak şöle yapabilirsin duvakını kolay taktırrr düğünün ortasına gelmeden çıkarırsın, duvagıııııı arabadan inişte düğün yerine girişte duvagın olsun sonrada çıkar her ikisinide yapmış olursun daha güzel olur böle bence:)

canım bence de duvak olsun ama kısa ve havada duranlardan..
yandan takılabilir veya sırtını kapatmıcak şekilde tasarlanabilir..hem ince bi tül hem de biraz havada durursa kapanmaz..

edacummm hayırlısı olsun öncelikle balım

duvak şart diyorum illaki çıkarılabilir seyyar bi duvak kullan tatlım düğünün başlarında takmış olursun sonrada çıkartırsın gelinliğinin arkasıda bölece gözükmüş olur yerimseniben

çıkarabileceğin bir şekilde duvak takabilirsin nikah kıyılırken yada salondan içeri girdikten sonra damat bey duvağınızı açana kadar takabilirsin. sonra çıkarır keyfine bakarsın. en azından ileride keşke taksaydım demezsin. :)

takmalısın kesinlikle gelenelrden ne farkın olur..
uzun duvak kullanma...arkası kapanmasın.....
saçma fikir kullanmamak bence...........

bence duvak kullanman şart değil cnm duvak çok klasik artık herkesde aynı tip şeyler var bak yabancılarda duvak diye bşy yok ben de takmiycam tülllü bi şapka düşünüyorum :) eklediğim resimlere bakabilrsin örnek olarak. hihoyyyt

Eklentiler

• $Gelinlik_Duvaklar_531261622.jpg
    $Gelinlik_Duvaklar_531261622.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 104
Back