Duvak eşarbı konusunda yardım bekliyorum

maviolsun

İçimde kaynayan bir mahşer var.
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
591
526
158
Merhaba bayanlar :) evliyim ama düğün fooğraflarında yaşadığımız büyük büyü tahlihsizlikler sonucu bu yaz tekrardan fotoğraf çektirmeyi düşünüyoruz tabi gelnlik eksklerimi gidereblirsem ve vazgeçmezsem :)
Ben duvak altı başartü konusnda karar veremiyorum . Saten eşarp çok kötü ve rahatsız edici duruyor. Şifonda öye durur mu rahat olur mu acaba ? Birde ben kırık beyaz şifon eşarp arıyor bunu nerden nasıl bulabilirim eşarp satan yerlerde bulamadım kumaşçılara mı bakmalıyım yada herhangi markanın var mı vyahut tavsiye edebileceğiniz birşey ?

Krep kumaş kestirebilirsin çok hoş duruyor. Kumaşçılarda bulabilirsin. Ayriyeten fatih çarşamba ve eminönünde bulunuyor.

Krep kumaş kestirebilirsin çok hoş duruyor. Kumaşçılarda bulabilirsin. Ayriyeten fatih çarşamba ve eminönünde bulunuyor.

Cevap için teşekkür ederim . Ben denizlide yaşıyorum . Kumaşçıya krep kumaş diye söylemem yeterli değil mi :)

canım merhaba ben şifon da karar verdim bayram yerinde cami altında bir tane eşarpçı var orayı tavsiye ettiler bi bak derim :)

canım merhaba ben şifon da karar verdim bayram yerinde cami altında bir tane eşarpçı var orayı tavsiye ettiler bi bak derim :)

sanırım orayı biliyorum bir bakarım ama kırık beyaz bulmak çok zor ki oraya gittğimde göz gezdirmiştim göremedim eğer bulursan bana da haber ver olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…