• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvağım bu olacak ama tacı bilemedim beeen:(

Escircassian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
850
202
133
40
Dediğim gibi kafamdaki duvak modeli budur ancak tacı bulamadım istediğim tacı bi yerde gördüm ama şimdi aradım taradım yok hiç biyerde..tarifde edemiyorum..bu duvağa uygun bildiğiniz modeller varmı???

$1.jpg Eki Görüntüle 433102

bir arkadasim bu duvak modeline arkadasim uzunca olan bir bros takmisti tac yerine cok hos durmustu sadece tac bakmamalisin bence :) Bi kafandan gecir derim cok begenmistim ben :55:

çiçekli dallı bir model begenirsen şunlar güzel geldi bana..ortadaki modelde yanlardaki 2 tacı düşün :)) modeldeki tacı çok begenmedim :)

Eklentiler

• $tasarimi-1.jpg
    $tasarimi-1.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 92
  • $gelintac0112.jpg
    $gelintac0112.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 101
  • $tasli-gelin-taclari-5.jpg
    $tasli-gelin-taclari-5.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
bir arkadasim bu duvak modeline arkadasim uzunca olan bir bros takmisti tac yerine cok hos durmustu sadece tac bakmamalisin bence :) Bi kafandan gecir derim cok begenmistim ben :55:

Nişan saçıma şöyle bir broş taktım bu sanırım küçük olur hem aynısı olmasın dimi

$NÝÞAN.jpg

ince bir taç olmalı bence incili yada taşlı gelinliğin modeline gore karar verebilirsnz diye düşünüyorum ama kalınlar bu duvakta kotu duruyor

İlk eklediğim resimdeki tokaymış kuaförüm öyle dedi, yada toka bakıcam yada inci fikride olabilir biraz önce kayınvalidemle de konuştuk inci taçlar gelmiş ona(kayınvalidem gelinlikçi) bakarsın dedi...

Back