THY kimliği yapmaktan daha kolay ne var ki?
daha önce THY kimliği gördün mü? görmediysen ne gösterse inanırsın.
ayrıca THY çok iyi maaş veriyor. tanıdıklarım var. epey iyi kazanıyorlar. hadi dediği doğru olsun , o parfümleri o kadar indirimli almasına imkan ve ihtimal yok. bir tane orjinal parfüm alıp 10 tane yapıp satıyorlar.
bu dolandırıcılık...
ha bide almamış zaten prim olTHY kimliği yapmaktan daha kolay ne var ki?
daha önce THY kimliği gördün mü? görmediysen ne gösterse inanırsın.
ayrıca THY çok iyi maaş veriyor. tanıdıklarım var. epey iyi kazanıyorlar. hadi dediği doğru olsun , o parfümleri o kadar indirimli almasına imkan ve ihtimal yok. bir tane orjinal parfüm alıp 10 tane yapıp satıyorlar.
bu dolandırıcılık...
canım iyi ki almamışsın.arkadaşların dediği gibi yeni bi dolandırıcılık yöntemi bu gayet iyi giyimli adamlar ellerinde poşetlerle geziyorlar.2-3 tanesiyle karşılaştım.
birincisinde adam durdurdu beni adres soracak sandım.yok işte parfümeride calışıyorum elimde orjinal parfümler var işte piyasa fiyatı şu kadar ben kız arkadasımla buluşmaya gidiyorum kahve parası versen yeter rezil olmam en azından dedi.bende acdıım biraz ama içime de sinmedi.işte sıktı bilegime parfümü anlatıp duruyor param yok dedim ne kadar varsa ok adar ver dedi kahve parası işte 60tl yeter dedibende uygun bir yere götür bence kız arkadasını öğrenciyim o kadar param yok dedim adam en son 20 tl ye kadar inmişti tabi benimde içime kurt düştü almadım. bi kaç gün bende düşündüm vicdan azabı cektim fırsatı teptim sandım ama bir kac kere daha aynı yaklaşma stiliyle aynı tipte adamlar aynı teklifle gelince anladım yani.
kanmamak lazım böyle şeylere
iyi yapmışsın, primler parfüm olarak ödenmez. buda başka bir dolandırıcılık.
orjinale yakın kutular oluyor ve ağızları kapalı oluyor.
ben bir kez dolandırıldım. şimdi tövbe diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?