• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duty Free Shop Orjinal Parfüm ayağıma geldi reddettim :) :(

3bruli93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
103
0
0
Hatay
Evet kızlar,başıma az önce gelen tuhaf olayı anlatmak istiyorum.Ben hep netten orjınal parfumlere bakar araştırırım.Hatta forumda çook vakit geçiririm.Bugun de aynı ieyı yapmıştım.Lakin hiç almaya fırsatım olmadı aslında o kadar çok para vermeye kıyamadım bir türlü.Gel gelelim demin başıma gelen şeye.Her zaman ki gibi dükkanda pc başında oturuyordum bir adam içeri girdi.Ben Thy de Daty free de çalışıyorum işte aylık primlerimden bana bu parfümleri veriyorlar.Satmam yasak ama ben ek gelir olsun dıye satıyorum.Vs bi dünya şey söyledi.Orjinal olduğunu söyledği Burbery,one million,armanı bi dünya parfümğ çıkarıp masama koydu.Hatta bazılarını sıktı.Ben öle şaşkınlık içersınde ne oldğnu anlamadan bunlar gerçekten orjınal mı fln sorular soruyorum :) adam görevlu kartını gösterdı dedı numaramı bırakıyım kesınlıkle orjınal denemş olursan çart curt dedı kaç para verebılısın.Dedim 100 Tlm var hepsını vermem 50 ye verırsen alırım.Düşünün 2 adet orjınal parfumu 50 ve vercektı bana.Ama yapamadım,güvenemedim ve hesapta 50 tl mı parfume ayırmakta olmadığı için yok dedım alamayacağım.Ve adamın numarasınıda almadan göndewrdım.Şuan ellerım parfumlerle dolu ve gerçekten güzel kokuyorlar.Pişman mıyım ? Bİlemıyorum. Sizce doğrumu yaptım ?:ssz::2:

iyi yapmışsın, primler parfüm olarak ödenmez. buda başka bir dolandırıcılık.

orjinale yakın kutular oluyor ve ağızları kapalı oluyor.

ben bir kez dolandırıldım. şimdi tövbe diyorum.

Tabiki doğru yaptın ne demek ne kadar verebilirsin :27:
Dolandırıcı bunlar orjinal parfümü kim verir 25 liraya.

Bu yeni moda bir dolandırıcılık canım.Hatta ellerinde THY yazan poşetler oluyor ama duty free poşetleri öyle olmaz.Ben de 2-3 kez karşılaştım bunlarla.İçin rahat olsun.

Ama adam Thy görevli kartını da gösterdi.Ama parfümleri açıp sıktı bileklerime.Bende neden yapıyosunuz bunları sonuçta başka bi yere satarsınız dedim oda anlamıyorsunuz bu parfümler benim resmi bi satış yok sadece ihtiyaçtan dedi.Kokularda baya kaldı tenimde.İçime sinemedi bir türlü. Almamakla iyi ettim dimi pişman olup duruyordum :)

Adam dolandirici olabilir, sattigi parfumlerde calinti veya sahte olabilir.
Ama sunuda goz onunde bulundurmak lazim,
bazi sahte parfumlerin kaliciligi daha uzun omurlu olabiliyor:27:

THY kimliği yapmaktan daha kolay ne var ki?

daha önce THY kimliği gördün mü? görmediysen ne gösterse inanırsın.

ayrıca THY çok iyi maaş veriyor. tanıdıklarım var. epey iyi kazanıyorlar. hadi dediği doğru olsun , o parfümleri o kadar indirimli almasına imkan ve ihtimal yok. bir tane orjinal parfüm alıp 10 tane yapıp satıyorlar.

bu dolandırıcılık...

ayrıca THY çok iyi maaş veriyor. tanıdıklarım var. epey iyi kazanıyorlar. hadi dediği doğru olsun , o parfümleri o kadar indirimli almasına imkan ve ihtimal yok. bir tane orjinal parfüm alıp 10 tane yapıp satıyorlar.

bu dolandırıcılık...

Evet bende düşündüm maaşı gayet iyidir neden bunlara ihtiyacı olsun ki diye:44:

bu dolandırıcılık...
ha bide almamış zaten prim ol:30:arak veriyolarmışş..

canım iyi ki almamışsın.arkadaşların dediği gibi yeni bi dolandırıcılık yöntemi bu gayet iyi giyimli adamlar ellerinde poşetlerle geziyorlar.2-3 tanesiyle karşılaştım.

birincisinde adam durdurdu beni adres soracak sandım.yok işte parfümeride calışıyorum elimde orjinal parfümler var işte piyasa fiyatı şu kadar ben kız arkadasımla buluşmaya gidiyorum kahve parası versen yeter rezil olmam en azından dedi.bende acdıım biraz ama içime de sinmedi.işte sıktı bilegime parfümü anlatıp duruyor param yok dedim ne kadar varsa ok adar ver dedi kahve parası işte 60tl yeter dedi:41: bende uygun bir yere götür bence kız arkadasını öğrenciyim o kadar param yok dedim adam en son 20 tl ye kadar inmişti tabi benimde içime kurt düştü almadım. bi kaç gün bende düşündüm vicdan azabı cektim fırsatı teptim sandım ama bir kac kere daha aynı yaklaşma stiliyle aynı tipte adamlar aynı teklifle gelince anladım yani.

kanmamak lazım böyle şeylere

canım iyi ki almamışsın.arkadaşların dediği gibi yeni bi dolandırıcılık yöntemi bu gayet iyi giyimli adamlar ellerinde poşetlerle geziyorlar.2-3 tanesiyle karşılaştım.

birincisinde adam durdurdu beni adres soracak sandım.yok işte parfümeride calışıyorum elimde orjinal parfümler var işte piyasa fiyatı şu kadar ben kız arkadasımla buluşmaya gidiyorum kahve parası versen yeter rezil olmam en azından dedi.bende acdıım biraz ama içime de sinmedi.işte sıktı bilegime parfümü anlatıp duruyor param yok dedim ne kadar varsa ok adar ver dedi kahve parası işte 60tl yeter dedi:41: bende uygun bir yere götür bence kız arkadasını öğrenciyim o kadar param yok dedim adam en son 20 tl ye kadar inmişti tabi benimde içime kurt düştü almadım. bi kaç gün bende düşündüm vicdan azabı cektim fırsatı teptim sandım ama bir kac kere daha aynı yaklaşma stiliyle aynı tipte adamlar aynı teklifle gelince anladım yani.

kanmamak lazım böyle şeylere

Vay canına :O Bu dünyanın hali ne olacak böyle..Ben hala insanların bu kadar kötü olamayacaklarını düşünüyorum,yani olamaz diyorum,herkesi kendim gibi görüyorum,fazla iyi niyetliyim :(

Kizlaaar 5 dakika once yasadim ben de aynisini, adam hugo boss un uzerinde 80 € luk etiketi olan parfumunu bana 8 TL ye vermeye razi olunca anladim sahte oldugunu, almadim, smdi netten bakinca da anladim ki yanliz degilmisim. Yok prim olarak vermisler de yok bisiler bisiler, adama diyorum internet uzerinden sat o zaman, diyo vaktim yok ugrasamam. Ya benim elime oyle "beles" parfum gececek, ben onu ederi kadar bi hal edip satamayacagim oyle mi?! Bi de bi guleryuzlu bi tatli dilli ki sormayin :D (yerini de soyleyeyim: Historia)

iyi yapmışsın, primler parfüm olarak ödenmez. buda başka bir dolandırıcılık.

orjinale yakın kutular oluyor ve ağızları kapalı oluyor.

ben bir kez dolandırıldım. şimdi tövbe diyorum.

ne kadar dolandırılmıştınn.bizde bugün aynı bu olayı yaşadık ve dolandırıldık. 4 parfüm 1 saate 120 tl para verdik içim yanıyor. saatçiye saati gösterdik sahte dedi. aman ne salağız ha.. kızzlar sakın inanmayın

Tabiki sahte bize de çok geliyorlar, orada çalışıyorsa kapı kapı gezmez emin ol, gerçekten orada çalışıyorsa çevresinde o parfümleri daha yüksek fiyatlara alan arkadaşları vardır. Mesela biz bazen hostes veya pilot arkadaşlarımıza içki getirtiyoruz. Parfümler freeshoplarda çok da ucuz değil ben gittikçe alıyorum, pahalı parfümlerde biraz avantajlı oluyor chanel dior gibi.

Hala var onlardan, bugün biri geldi arabayı park ederken ben thy de çalışıyorum falan dedi parfüm gösterdi gerisini dinlemedim eee ne yapmamı bekliyorsunuz dedim yardımcı olmanızı dedi bende istemiyorum dedim bi deneyin diyince vazgeçtim bir yerde de parfümü koklatıp bayılttıklarını duymuştum aklıma o geldi ama parfümler sahteymiş okadar çirkinleşmiyolrmış demekki

Back