Evet kızlar,başıma az önce gelen tuhaf olayı anlatmak istiyorum.Ben hep netten orjınal parfumlere bakar araştırırım.Hatta forumda çook vakit geçiririm.Bugun de aynı ieyı yapmıştım.Lakin hiç almaya fırsatım olmadı aslında o kadar çok para vermeye kıyamadım bir türlü.Gel gelelim demin başıma gelen şeye.Her zaman ki gibi dükkanda pc başında oturuyordum bir adam içeri girdi.Ben Thy de Daty free de çalışıyorum işte aylık primlerimden bana bu parfümleri veriyorlar.Satmam yasak ama ben ek gelir olsun dıye satıyorum.Vs bi dünya şey söyledi.Orjinal olduğunu söyledği Burbery,one million,armanı bi dünya parfümğ çıkarıp masama koydu.Hatta bazılarını sıktı.Ben öle şaşkınlık içersınde ne oldğnu anlamadan bunlar gerçekten orjınal mı fln sorular soruyorum :) adam görevlu kartını gösterdı dedı numaramı bırakıyım kesınlıkle orjınal denemş olursan çart curt dedı kaç para verebılısın.Dedim 100 Tlm var hepsını vermem 50 ye verırsen alırım.Düşünün 2 adet orjınal parfumu 50 ve vercektı bana.Ama yapamadım,güvenemedim ve hesapta 50 tl mı parfume ayırmakta olmadığı için yok dedım alamayacağım.Ve adamın numarasınıda almadan göndewrdım.Şuan ellerım parfumlerle dolu ve gerçekten güzel kokuyorlar.Pişman mıyım ? Bİlemıyorum. Sizce doğrumu yaptım ?:2: