- 13 Haziran 2015
- 26
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi selocan1303
Tesekkur ederim parkbyull ilac istemiyorum zaten doktor bakmadi bile sinir oldum kirildiysa da anlayamayiz dedi kansizsin pekmez ye sonra gel kan alalim dediilaç ismi yasak kansızsın diyen doktorun reçeteye de kan ilacı yazması gerek onun dışında ..dalak , keçiboynuzu ,pekmez,domates ,üzüm kan yapıcı yiyeceklerdir.
kan ilacı mideyi pis bozuyor zaten doğal yolla halledemeyeceğijn kadar düşük kalırsa kan ilacına başlarsın ..ıspanak ye...keçiboynuzunun pekmezinide ye eczanede 15 liraya özleri satılıyor ondan da kullan...kan üzümleri var siyah kuru onlarda aşırı etkiliTesekkur ederim parkbyull ilac istemiyorum zaten doktor bakmadi bile sinir oldum kirildiysa da anlayamayiz dedi kansizsin pekmez ye sonra gel kan alalim dedi
dalak ,dalak yemesi lazım normal etle olmazet yemen lazim
Kansızlık kan kanserinin sebep mi yani? Ay Allah korusun.Dut pekmezini tek geçerim. Ama değerler çok düştüyse hiçbir şey işe yaramaz.
Doktora gidin, tahlillerinizi yaptırın. İlaç verirse mutlaka kullanın. Allah korusun kan kanserine kadar gidiyor bu meret.
Kansızlık kan kanserinin sebep mi yani? Ay Allah korusun.
Ben de çekirdekli siyah üzüm çok iyi diye duydum.
Bu dalağı da yiyebilen var mı gerçekten? Nasıl yenir o ya? Çok pis kokuyor.
Darbe alinca sekli bozuldu mubende de kansizlik var aklina göre geliyor sonra degerler yine iyi oluyor ...hersey normal güya...ilk estetik ameliyatim bu yüzden iptal edilmisti , dr asla olmaz masada kalirsin demisti ....
yani anlamadim sey kansizlik varsa ameliyat nasil oldu, bence güzel bir tahlil yaptir, ozamana kadar bolca tomates
tüket , tüm kirmizi yiyecekler meyve olsun sebze olsun et olsun dr tavsiyesi idi ...gercekten ise yarior, ilac aldigim zamanlar bu besinlerle daha da cok etki yapiyordu....
bandajli buruna darbe bende almistim :) 1 ameliyat girisiminde kan sorunu oldu, sonrasinda darbe aldim yine maf olduu 2 ameliyat icin 6 yildir bekliyorumay iyice saptirdim konuyuu sorry simdiden gecmis olsun ...
Kansızlık kan kanserinin sebep mi yani? Ay Allah korusun.
Ben de çekirdekli siyah üzüm çok iyi diye duydum.
Bu dalağı da yiyebilen var mı gerçekten? Nasıl yenir o ya? Çok pis kokuyor.